ANNEMKRIHO
Anmeldelse av Scandic Grensen
2,0 av 5 boblerAnmeldt 31. mai 2022
Dato for oppholdet: mai 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Annabel Johnsen, Guest Services / Front OfficeScandic Grensen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. sep. 2022
Kjære Annemettehox,

Tusen takk for at du tok deg til å skrive en tilbakemelding!
Vi beklager på det sterkeste at rommet ditt ble nedgradert, og at du ikke fikk den kompensasjonen du ble lovet.
Det er kun på noen få rom hvor vinduet kan åpnes,og dette er basert på tilgjengelighet ved ankomst.
Ingen av våre rom har AC dessverre, og vi er lei oss for å høre at ventilasjonsanlegget ikke fungerte ordentlig og at badet var skittent. Vi vil ta dette direkte opp med de berørte avdelingene.
Håper å få mulighet til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning, slik at vi kan få rettet opp inntrykket du sitter igjen med.

Annabel
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
  • Official Site
Oppvarmet basseng
0.5 km fra Scandic Grensen
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 26. april 2022

Lite hyggelig hotell, ikke hyggelig betjening, dårlige rom. Frokosten var langt under forventningen, og det hjalp ikke at servitørene ikke sa god morgen eller hei heller! Nei hit kommer vi aldri tilbake!!!

Dato for oppholdet: april 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, MarteGraf-Andresen
Annabel Johnsen, Guest Services / Front Office på Scandic Grensen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2022

Kjære MarteGraf-Andresen,
Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er veldig lei oss for å se at du synes at personalet ikke var hyggelig og at frokosten ikke sto til forventningene. Dette er overhodet ikke slik vi ønsker å fremstå og vi skal selvfølgelig si " Hei " og " God morgen" til alle våre gjester.Dette vil bli tatt opp videre, slik at vi kan forbedre oss.
Ikke nøl med å ta direkte kontakt med oss dersom det er noe vi kan bistå med i forbindelse med oppholdet du hadde.

Anmeldt 6. april 2022

Helt ok hotell, om du ikke skal tilbringe altfor mye tid der. Noe gammelt og slitt. Ikke så fan av vegg til vegg teppe på rommene, de var ikke helt rene. Små rom, men det gikk fint som eneboende. Endel støy fra trikken rett utfor vinduet, så jeg sov ikke spesielt godt. Bra frokost.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, Cathrinewah

Kjære Cathrinewah,
Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding! Vi er lei oss for å høre at du synes hotellet er gammelt og slitt.
De fleste av våre rom har vegg til vegg tepper, men om du vurderer å bo hos oss en annen gang kan vi ordne et allergirom til deg. Vi har jevnlig tepperens på alle våre rom, og kjemikalene som brukes på dette etterlater seg dessverre noen flekker i blant. Beliggenheten vår får vi dessverre ikke gjort noe med, men det skal selvfølgelig ikke støye så mye slik at våre gjester ikke får sove. Dette beklager vi så mye for. Håper at du fikk en god start på dagen i vår frokostsal, og at vi får muligheten til å se deg igjen ved en senere anledning.

Anmeldt 27. mars 2022

Jeg har mange gode erfaringer med Scandic og kommer nok fortsatt til å benytte meg av dem. Denne gangen ble ikke bra. Bestilling ble gjort på nett og innsjekk på nett før ankomst ble også gjort med bekreftelse på at nøkkelen var klar. Ved ankomst hotellet var det ingen nøkkel for det var fullt til tross for bekreftelse. Vi ble flyttet til et annet Scandic hotell. Her fikk vi et så lite rom at vi måtte "ut på gangen for å skifte mening" Ingen steder å legge bagasjen. Denne måtte ligge på gulvet som det allerede var lite nok som det var. Vi måtte gå sidelengs mellom vegg og seng for å komme på hver vår side av dobbelt sengen. Å rigge et rom hvor det heller ikke finnes noen stoler. Var ikke plass. Da er det altså meningen at man må bevege seg sidelengs mellom senger bagasje og at to voksne mennesker på over 70 år må sitte eller ligge på sengen når man oppholder seg på rommet. Dette ble nok en dårlig opplevelse som ikke er Scandic verdig. Mvh JJ

Dato for oppholdet: mars 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Jack2040
Annabel Johnsen, Guest Services / Front Office på Scandic Grensen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2022

Kjære Jack2040,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse! Vi er lei oss for å se at oppholdet ikke ble slik som dere forventet.
Vi beklager på det sterkeste at dere ble flyttet til et annet Scandic hotell, tross at dere hadde sjekket inn online. Dette er noe vi selvfølgelig prøver å unngå, men det oppstår dessverre situasjoner der vi er nødt til flytte gjester.
Det er leit å høre at romstørrelsen ikke sto til forventingene. Rommene våre er dessverre små, og dette er opplyst på alle våre bookingkanaler. Jeg forstår godt at det er kjedelig at man kun har sengen å oppholde seg i.
Om dere vurderer å bo her en annen gang , ikke nøl med å ta direkte kontakt med oss, da vi har rom som er litt større.
Håper å få muligheten til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning, slik at vi kan få rettet opp intrykket dere sitter igjen med.

Anmeldt 6. mars 2022

Dato for oppholdet: mars 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com

Anmeldt 27. februar 2022 via mobile enheter

Fint og reint hotell meget godt plassert til sentrum av Oslo. God frokost.
Betjeningen klarte å kombinere tre forskjellige bookinger til en felles slik samme til kunne brukes.
Litt lite rom selv om det var superior. Lite forskjell mellom standard og superior.
Meget god frokost

Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, 65tommym

Kjære 65tommym,
Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glad for å se at du var fornøyd med beliggenheten, og frokosten vår.
Hyggelig å høre at betjeningen klarte å innfri ønske angående sammenslåing av bookinger.
Håper å få muligheten til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.