Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig mat ”
Anmeldelse av Opland Burger & Steak

Opland Burger & Steak
Vurdert som nr. 359 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Utrolig dårlig burger bærer preg av og ha vært forhåndstekt og smakte tennbriketter eller tennvæske , kalde fries , halvfrekk restaurantsjef som trodde hun visste noe.... bra service av stakkars servitør....

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, LoveTravel703547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (482)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 482 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Var der å spiste en ettermiddag nå i november. Ganske fullt, men fikk raskt bord og fikk velge hvor jeg ville sitte.
De hadde godt utvalg i øl og en grei meny med gode alternativer.

Gikk for burger og søtpotet fries med aioli.
Smakte godt og ventetiden var kort med tanke på køen når jeg kom.

Alt i alt en fin opplevelse. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 465torh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Landeveisrøver. Vinen er billig, 138 kroner på polet. Beefsteak club malbec. Dette knøtteglasset tar de 109 kroner for, er det mulig?

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, WernerF136
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Skulle ta en rask men god burger på vei mot flytoget. 1/2 time på å få servert en enkel blue cheese burger, da hjelper det ikke at burgeren var god da den endelig kom. Det var mange ledige bord rundt meg, så her har Opland Burger et kapasitetsproblem

Dato for besøk: november 2018
Takk, 520erikn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Fin burger restaurant i annen etasje på Østbanehallen. Gode kjøtt-pucker grillet på trekull samt velsmakende purke. Absolutt et sted for kjøttsultne i området rundt Oslo S.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Opland Burger & Steak, så også på

 

Har du vært i Opland Burger & Steak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din