Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ikke overbevist”
Anmeldelse av Opland Burger & Steak

Opland Burger & Steak
Vurdert som nr. 425 av 1 570 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 12. desember 2018

Tre venninner skulle møtes her for et lite førjulstreff.
Vi bestilte pulled pork nachos, og de kan anbefales - veldig godt.
Jeg bestilt en truffle mushroom burger, og denne kan egentlig ikke sies å være lunken en gang, og ganske smakløs dessverre. Vi ble heller ikke spurt om hvordan vi ønsket burgeren stekt.

Vi hadde booket bord i forkant og fikk bordet rett ved toalettet, noe vi hadde forventet å slippe.

Basert på vårt besøk, er ikke dette et sted jeg kommer til å besøke igjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, mkbg_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (511)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6266 av 511 anmeldelser

Anmeldt 7. desember 2018

Meget god mat, hyggelig og rask service. Valgte ekte trippel cheeseburger med søtpotet chips. Medium stekt, rosa og god på smak. Så får man kjøpt Schous pils, et merke ble borte i 1981 og som var og er godt på smak. Merket er ikke er å få kjøpt lengre i butikk.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, TrailBlazer418338
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Burger var svidd. Neste var kald. Fries var kalde. Kjøkken trenger grundig vask. Anbefaler ingen å spise her. Latterlig dyrt, liten til ingen verdi. Styr unna.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Carlos D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Utrolig dårlig burger bærer preg av og ha vært forhåndstekt og smakte tennbriketter eller tennvæske , kalde fries , halvfrekk restaurantsjef som trodde hun visste noe.... bra service av stakkars servitør....

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, LoveTravel703547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Var der å spiste en ettermiddag nå i november. Ganske fullt, men fikk raskt bord og fikk velge hvor jeg ville sitte.
De hadde godt utvalg i øl og en grei meny med gode alternativer.

Gikk for burger og søtpotet fries med aioli.
Smakte godt og ventetiden var kort med tanke på køen når jeg kom.

Alt i alt en fin opplevelse. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Tor Magne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Opland Burger & Steak, så også på

 

Har du vært i Opland Burger & Steak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.