Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overoptimistisk”
Anmeldelse av Opland Burger & Steak

Opland Burger & Steak
Vurdert som nr. 360 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

For et års tid siden måtte jeg gå fra restauranten uten å få burgeren jeg hadde bestilt - fordi jeg skulle ha litt mat før toget gikk, og fikk løfte på å få mat i løpet av et kvarter. Det var riktignok mange gjester, men etter en halvtimes venting måtte jeg altså gå uten at maten var kommet. Et år senere ville jeg gi stedet en sjanse til og fikk angitt at en burger ville komme i løpet av 10 minutter. Restauranten var kanskje 70 % full. Etter 10 minutter ingen burger. Jeg drøyde ventingen til 15 minutter, men måtte på nytt forlate stedet uten at maten kom, etter 50 % tidsoverskridelse.
Hvis restaurantens taktikk er å gi for optimistisk anslag av tiden før maten kommer - til overmål på Oslo S der mange må rekke et tog, en buss eller en trikk - så er det i tilfelle en helt feil og dessuten uredelig taktikk. Hvis det «bare» er feilbedømming, så er også det helt ugreit for en passasjer - som også har forsikret seg om at angitt ventetid er tilstrekkelig.
Jeg fikk ikke mat. Det skjedde to ganger. Det går ikke an å gi mindre enn én stjerne. De får ikke flere sjanser.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 769kjellj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (482)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 482 anmeldelser

Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Bestilte en osteburger på farten. Høydepunktet var kullgrillsmaken på kjøttet. Ellers lite inspirerende presentasjon, for mye dressing på burgeren og kalde (og harske) pommes frites. Servicen er ikke mer enn minimum. Fikk feil type drikke, men orket ikke protestere. Finnes definitivt bedre alternativer for en rimeligere penge midt i Oslo sentrum.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, kingston55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019

Veldig god burger og godt tilbehør. Restauranten ligger i Østbanehallen og ligger dermed veldig praktisk til for reisende.

Det var ikke så mye trafikk tidlig en fredagskveld og vi fikk bord umiddelbart.

Undertegnede valgte "Truffle Mushroom Burger" (Syltet løk, skogssopp, gruyère ost, salat, grønnkål chips, trøffelmajones) med søtpotetchips ved siden av. Det ble vellykket. Grønnkålen gjorde susen.

Reisefølget valgte "Blue Cheese Burger" og var førnøyd med det.

Kelnerne var oppmerksomme, raske og høflige. Det setter vi pris på.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Morten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

God burger med tilbehør, absolutt en grei opplevelse. Brownie til dessert var en nedtur, lite smak og tørr i overflaten og smakløs. En liten kule is oppveiet ikke desverre. Hadde en bedre opplevelse her for et par år siden.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Reisefroken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Tre venninner skulle møtes her for et lite førjulstreff.
Vi bestilte pulled pork nachos, og de kan anbefales - veldig godt.
Jeg bestilt en truffle mushroom burger, og denne kan egentlig ikke sies å være lunken en gang, og ganske smakløs dessverre. Vi ble heller ikke spurt om hvordan vi ønsket burgeren stekt.

Vi hadde booket bord i forkant og fikk bordet rett ved toalettet, noe vi hadde forventet å slippe.

Basert på vårt besøk, er ikke dette et sted jeg kommer til å besøke igjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, mkbg_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Opland Burger & Steak, så også på

 

Har du vært i Opland Burger & Steak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din