Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forventer mer til prisen”
Anmeldelse av Fjøla

Fjøla
Vurdert som nr. 1 073 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 18 - USD 31
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 11. november 2018

Vi var 2 par som bestilte 2 burgere og 2 breiflabb. Denne dagen var de utsolgt for mye og hadde lite på menyen. Breiflabben var tørr og småseig og fløyt i fett fra chorizoen (breiflabb og chorizo er godt!!) men det chorizoen hadde stått på varmen lenge og forventer en annen saus enn fett. Bønnene som fulgte med hadde også kokt en halvtime for mye. For 315 kr forventer jeg bedre håndverk. Har vært her før og vært fornøyd. Så det tar en stund før jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gjefle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (294)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 294 anmeldelser

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Prøvde lunch her en lørdag formiddag. Maten kom kjapt på bordet; dagens fjøl og fjølaburger. Dagens fjøl hadde mye kjøtt, men med kun tre små ostebiter var den likevel skuffende. Det var i tillegg flattbrød som var helt ok, men uten smør. En liten skål med noe som skulle være aioli, men som i bestefall kan beskrives som kald blomkålpuré! Var også en liten skål med sviskemos, men den var så tørr at den måtte spises som en klump.

Burgeren var vist god, men pomfriten var overkrydret med dill og ble servert sammen med den samme svært spesielle «aiolien».

Gidder ikke komme tilbake dessverre.

Dato for besøk: november 2018
Takk, emilybridge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018

Skulle samle storfamilien på 16 for en tidlig middag, noe som kan være temmelig utfordrende for en restaurant da vi har ulike allergier og mange små barn.
Fjøla løste dette på en utmerket måte, og opptrådde aldeles perfekt (selv om jeg tipper vi var vanskelige gjester).
Maten var nydelig, gode vinanbefalinger, og servicen toppscore.
Pluss for å merke all mat med tegn på allergier på menyen!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Service
    • Mat
Takk, Milla P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Innom for et måltid før avreise til Spania. Ikke noen stor matopplevelse, men helt greit. Uansett bedre enn flymat!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Grethe L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Leget god mat, premium steakhouse burger e absolutt å anbefsle. Meget rask levering. Å bra utvalg av øl.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Thomas H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fjøla, så også på

 

Har du vært i Fjøla? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din