“Dårligste burgern evner”

Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 30. mai 2023 via mobile enheter

Elendig
Denne amneldeldsen gjelder fjøla Gardermoen .
Bestilte en fjølaburger til 255 nok.
Bitte liten knusk tørr greie som smaktevnoll og niks . Min kone hadde samme opplevelsen.
Ved siden av var det seeervert en majones som hadde stått leeenge i varmen.
Ikke vært et besøk

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Rohbj

Anmeldt 19. april 2023

Hadde lunch med kollegaer, og ble glad når jeg så de hadde Bacalao på menyen.

Eller kan man kalle det Bacalao? Bacalao-suppe kanskje. Ikke en hel potetbit, noen få fiskebiter og noen olivener.

Jeg burde ha klaget, men orket ikke å lage dårlig stemning.

Dersom kokken på Fjøla leser dette, vær så snill å sjekke noen oppskrifter, for dette lignet ikke noe som helst.

Dato for besøk: april 2023
Takk, andr_michaelb
Anmeldt 15. april 2023 via mobile enheter

Dette gjelder Fjøla Gardermoen

Meget skuffende besøk. Club Sanwich som inneholdt tørt kjøtt. Den var ikke varm. Vi ventet 45 min og da maten kom, var både kyllingen og pommes frites kaldt. Da vi klaget, ble det sagt fra kjøkkenet at det tok 45 min å lage en Club Sandwich. Det er kanskje riktig om den også skal avkjøles etterpå…. Fikk byttet pommes frites, men ble straffet ved at vi bare fikk halvfull skål tilbake. Aldri igjen her!

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Tove Elin S
Anmeldt 15. november 2022

Jeg spiste en Fjøla burger med cheddar og bacon. Og for å ta det beste først: Jeg fikk en kjempestor porsjon med french fries som smakte veldig godt! Selve burgeren, derimot, var hard og virket litt overstekt, og var lite saftig. Den synes jeg de burde klare å gjøre bedre.
Jeg bestilte også et glass vin, og måtte flire litt da jeg så at det var to merker på vinglasset som skulle vise liten eller stor mengde vin. Restauranten har sikkert sine grunner for å bruke slike glass, men jeg synes det virker litt lite proft.

Dato for besøk: november 2022
Takk, LivBentet
Anmeldt 6. november 2022 via mobile enheter

God burger, rene smaker, store porsjoner, nydelig fersk fries , god service, flotte lokaler, rett og slett en hyggelig opplevelse. Nå var det tidlig ettermiddag og rolig 😉

Dato for besøk: november 2022
Takk, TorhildG3

Reisende som så på Fjøla, så også på

Har du vært i Fjøla? Del dine erfaringer!