Lavmål

Flott bar med utrolig potensiale, godt utvalg i diverse drikkevarer. Bare synd at fredagens... les mer

Anmeldt 8. januar 2018
807bj_rnh
Kristiansund, Norge
Mye folk på lørdag

Anmeldt 8. oktober 2017
knvat
Tønsberg, Norge

Anmeldt 8. mars 2018

Men jeg ble ikke møtt noe hyggelig i baren, så jeg og min søster gikk et annet sted. Vi hadde tenkt å bestille drinker og snacks ved siden av.
Jeg spurte "Har dere noe snacks i baren her, nøtter og sånne ting?"
Damen bak disken så dumt på meg og lo, og sa med streng stemme "Ja, selvfølgelig!"
Jeg tenkte at jeg ikke synes ikke det var en selvfølge siden jeg ikke så noen meny eller skilt om snacks. "Hva har dere da?"
Stolt sa hun vi har "Chilinøtter og peanøtter!".
Måten hun var på i språket fikk meg til å si til min søster Jeg vil gå et annet sted"
Og det gjorde vi, et sted med bedre betjening, gode drinker, fries og oliven.

Dato for opplevelse: februar 2018
3  Takk, theresekri
Anmeldt 8. januar 2018 via mobile enheter

Flott bar med utrolig potensiale, godt utvalg i diverse drikkevarer.
Bare synd at fredagens ‘’bartender’’ kvinnelig sådan ikke evner og møte kundene med en positiv holdning.
Skikkelig sur og gretten, virket ikke som om dette var en blivende plass.
Tror Iphone er viktigere en å varte opp kunder.
Ba om å få tonicen samt sugerør til drinken og da ble vi ikke blidere

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, 807bj_rnh
Anmeldt 17. desember 2017 via mobile enheter

Ikke gå hit!! Sur betjening i baren og vakter som heller burde gått på nav. Helt greie drinker, men man føler seg ikke velkommen. Styr unna!

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, Hege10
Anmeldt 8. oktober 2017 via mobile enheter

Dette er et utested på Youngstorget på hjørnet ved Folkepassasjen. Bar med musikk og en knøttliten mulighet for dans. To etasjer, der 2 etasje var stappfull og man stø som sild i tønne. Det var litt bedre plass i første etg. Stedet er et typisk utested/sjekkested for folk mellom 20 og 30. Vi er litt for gamle for slike steder, men det var et ok sted med mye liv og positiv stemning for de som er ute etter å henge med en øl/drink og/eller er på sjekkern.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, knvat
Anmeldt 1. oktober 2017 via mobile enheter

Jeg kom for å møte venner på internasjonalen, jeg møter vakten med et hyggelig «hallo». Det burde jeg aldri gjort. Da fikk jeg høre jeg var «for full av møllers tran» og sendt på dør. Lite forståelse for at folk er hyggelige mot vakter. Det er også utrolig dyrt der! Dra ikke dit hvis du vil ha det moro

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Martin B