Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott bar

Veldig kjekk og uhøytidlig var. Koselig personale og god drikke. Ligger veldig sentralt i Oslo. Har... les mer

Anmeldt 3. oktober 2020
oleda
,
Grimstad, Norge
via mobile enheter
Kult sted

Stilig sted i en annerledes gate midt i Oslo, i Strøget passasjen. Gode varmelamper så man kan... les mer

Anmeldt 18. februar 2020
metannika
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Les alle 50 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 46,67
Mer informasjon
fra USD 46,67
Mer informasjon
Oslo Discovery Tour
81 anmeldelser
fra USD 95,41
Mer informasjon
fra USD 412,12
Mer informasjon
Anmeldelser (50)
Filtrer anmeldelser
50 resultater
Vurdering fra reisende
22
15
3
2
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
22
15
3
2
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 50 anmeldelser
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Dette er en klassisk bar i travle Oslo. De har en uteplass hvor det er fint å sitt ned. Utvalget på øl er greit

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, StigH424
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mai 2018 via mobile enheter

Min kjære å jeg koste oss skikkelig her! Super romantisk, nyyyydelige drinker blandet av en varm og trivelig bartender. Vel verdt et besøk!

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Cecilie B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

På Oslotur med middag først og før konsert i Spektrum var dette et sted verdt å stoppe for en drink i vinterkulda. Den varme Angsten skremte definitivt ikke, og tar gjerne en tur igjen ved en senere anledning. Uteservering i Strøget i februar var helt innafor

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, KariJ2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. februar 2018

Dette er et kult sted med et stort utvalg av cocktailer og varme drikker. Hyggelig stemning og blant byens beste Cappuccino! Anbefales!

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, SvetlanaMia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Aldrig blivet besviken hær, riktigt mysig o skøn miljø, bra musikk, mye kul folk, blandad publikum, strøget ær perfekt før meg, o trives riktigt bra på alla stællen hær. Både tidlig o sent. Blir ofta mye folk om kvelden.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, 79mattiasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser