Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forferdelig opplevelse! ”
Anmeldelse av Royal Gastropub

Royal Gastropub
Vurdert som nr. 305 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 2 - USD 24
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

For det første var det skittent, for det andre var vi strengt tatt ikke ønsket der da de ansatte var opptatt med Facebook og snapchat/sms (sine private usteriliserte mobiltelefoner).
Jeg tok et valg om å vaske over mitt eget bord og sete da dette ennå ikke var gjort til klokken 16 lørdag ettermiddag.

Da jeg ble nektet å vaske vårt eget bord og sitteplasser bestemte jeg meg for at denne typen "service" hører mer hjemme på "plata"..

De ansatte står helt åpenlyst å baksnakker kundene foran vi kunder som sitter inne i østbanehallen, og det er fullstendig uprofesjonelt.
Min første og siste her, takk og lov!

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, gronbeck
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
lailasagmyrh, Daglig leder på Royal Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Hei @gronbeck,
Må få be deg utfype denne litt ,da dette ikke høres ut som Royal Gastropub.
Hvor i Østbanehallen lå restauranten du var på ?
At det er skittent hos oss,er ikke riktig.
Hos oss må alle gjeste vente på Hovmester, for så å bli fulgt til ett rent og desinfisert bord. De ansatte har heller ikke lov å ha mobiltelefonen på seg når de jobber, men er innelåst i deres skap i garderoben.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (371)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 371 anmeldelser

Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Vi var fem personer som dro hit etter jobb. Stod forholdsvis lenge før noen av servitørene kom for å snakke med oss og gi oss et bord. Egentlig litt merkelig siden tre personer stod lenger inne i lokalet og ikke gjorde stort. Ble etterhvert plassert ved et bord under noen betongelementer som gjorde ag det nesten var umulig å høre hva andre rundt bordet sa. Vi valgte bestille ved å bruke appn som de reklamerte med på bordet. Helt grei service ved at de kom med bestillingene våre forholdsvis raskt. Ingenting ekstra fra betjeninga side, ingen smil eller oppfølgende spørsmål etc. Valgte å forlate stedet etter en stund og heller fortsette på et annet sted.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2020 via mobile enheter

De får 4(svært bra) kun pga personalet og atmosfæren idag. Dessverre var ikke maten like bra som før. Jeg velger dog å gi bra score pga tidliger matopplevelser og at de hadde idag som alltid god service og ok stemning i baren. Maten datt litt igjennom. Har det vært innsparinger? Bestillte først Buffalo Wings ekstra sterk. Denne retten var ikke som tidligere. Den kom pent dandert, men det var lite kjøtt på vingene, ingen skorpe og sausen var normal, uten noe ekstra sterk smak. Vingene kom etter et par minutt og var litt daffe. Avsluttet med nachos, noe som var grei snack. Salsaen var meget god, men den kunne vært mer hakket opp. Gode øl anbefalinger.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, joakimh676
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Laila Sagmyr H, Leder  på Royal Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2020

Takk for din ameldelse @joakimh676.
Viktig for oss å få tilbakemeldinger, sånn at vi kan forbedre oss på punkter vi ramler igjennom på.
Håper å se deg snart igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2019

Alltid koselig å komme på Gastropub, og er et must når vi er i hovedstaden! Deilig mat og koselig personale! Lune og fine lokaler, helt greie priser!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, annkristin1965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Laila Sagmyr H, Leder  på Royal Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2019

Så hyggelig å høre @annkristin 1965. Takk for en fin anmeldelse :)

Team Royal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2019 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 20. Alle spiste burgere og de var kjempegode. Masse godt øl enormt utvalg. Anbefales. God service, ble passet godt opp av kelner. Ingen mangler.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 495seg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Laila Sagmyr H, Leder  på Royal Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2019

Tusen takk for denne fine tilbakemeldingen.
Håper å se dere snart igjen :)

Team Royal Gastropub

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Royal Gastropub, så også på

 

Har du vært i Royal Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din