Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt greit”
Anmeldelse av Yo! Sushi

Yo! Sushi
Vurdert som nr. 709 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Sushi
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Stilig plass, ser veldig bra ut og det er nok sitteplasser. Bestilte Beef Ramen men synes ikke det var noe spesielt. De har Blue Monday med egen meny, den så god ut. Skulle mye heller bestilt mindre retter.
Det var for lite mat i Beef Ramen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, CecilieMB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (136)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 136 anmeldelser

Anmeldt 24. desember 2018 via mobile enheter

Etter å ha vært der 4-5 ganger de siste mnd er dette erfaring fra de gangene. Siste gangen den 20/12 var de gått tomt for diverse og jeg kunne se stort sett laks i alt. Ingen scampi eller tunfisk i det hele tatt. Disse sushi greiene er lang fra hva sushi er synes jeg. Diverse CERN oster å sauser er litt flaut. Var der sammen med en kokk som var veldig usikker på maten da noen hadde stått fremme lenge. Han spurte han som jobbet med maten å han var hverken kokk eller erfaring fra slik arbeid. Han var fra utlandet å hadde hverken Engelsk eller Norsk som språk. Min venn ville ikke spise mere da han såg hva de gjorde med maten før den ble satt på båndet. Det er dyrt og dårlig kvalitet så han

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 130perb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

God sushi. Kommer på bånd som fylles fortløpende med ulike retter. Man sitter rundt og kan velge men også be kokken lage det du vil.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, TrailBlazer418338
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Veldig moderne og kul konsept. Rask, god og sunn sushi midt i Østbanehallen, men litt dyre priser. Grei betjening og hjelp man får om man ikke kjenner til konseptet.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Helt under gjennomsnitt sushi og mat.
Ikke så mye smak og lite nyanser mellom de ulike rettene. Lite drikkemeny.
Billig, men altfor lav kvalitet.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Natty1814
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Yo! Sushi, så også på

 

Har du vært i Yo! Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din