Tok en formiddagstur til og i det nye biblioteket. Utrolig spennende bygg, og innbydende til bruk. Vi kommer tilbake. Dette anbefales for alle, både byens innbyggere og turister. Et must!
Det nye biblioteket har blitt så fint! Hit anbefales det sterkt å dra innom for å oppleve!
I tillegg til det åpenbare som å se på arkitekturen, studere og låne/lese bøker, har de masse andre aktiviteter de tilbyr. Kino, 3D-printing, symaskin, podcastinnspilling osv.
Vi leide shuffleboard gratis (bestiller time på deres hjemmesider), det var veldig gøy!
Det nye biblioteket ved operaen er helt fantastisk! Vanvittig arkitektur og et svært stort tilbud! Her har du spill (både brett og digitalt), folkeverksted (med Mange tilbud), lekeplasser/kroker, lydstudio, minikino, møterom, mange flotte steder å henge ved.
Her kan man tilbringe mange timer og har tilbud for alle!
Den gamle biblioteket ved regjeringskvartalet er nå flyttet til sentrum av Oslo ved Oslo Operahuset. Nye Deichmanske bibliotek. Det nye Deichmanske bibliotek er bare fantastisk den ligger mellom Oslo sentral stasjon og Operan. Må sees.
Nye Deichman bibliotek har blitt veldig bra. Romslighet etasjer (6 etasjer) og mange flott detaljer. Fine studieplasser. Anbefales!
Det nye biblioteket er virkelig verdt et besøk. Masse flott å se og lese. Moderne, lyst og flott utsikt. Kafeen hadde smakelig utvalg og flott å sitte ute under tak.
Gleder meg til neste besøk og sette meg i en av godstolene med en bok ved vinduene.