Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Take away”

Peppes Pizza - Karl Johan
Vurdert som nr. 371 av 1 593 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: En stilfull amerikansk pizzarestaurant. Lun og hyggelig atmosfære preger dette meget populære spisestedet. Stort lunsjbord hverdager kl. 11.00-15.00. Avdelingen på Karl Johans gate tilbyr møteromsfasiliteter, uteservering og gratis trådløst nettverk.
Anmeldt 31. januar 2019 via mobile enheter

Kom tidlig for å hente pizza jeg bestilte på nett og ble kjapt tatt imot av en hyggelig servitør som hentet pizzaen min og i tillegg holdt både posen med brus og pizzaen til jeg hadde fått på meg våtter og lue.
Tolmodig og rask betjening. Vil absolutt bestille her ifra igjen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, CecilieMB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (497)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 497 anmeldelser

Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Der har vi vært å spist mange ganger før. Pizzan var som vanlig veldig god, er trivelige å fine lokaler med gammelt preg.rask servering å god service. Anbefales

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, ingarg2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Var her en tur med familien. Var veldig fult her, men fikk bord etter 5 minutters venting. Betjeningen var bra og maten kom raskt. Pizzaen var som ellers, veldig bra.
Fint at barna får tegnehefte.!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, osonder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Deilig pizza og hyggelig service. Meget sentral beliggenhet. Null stress å spise en pizza hos Peppes. De leverer. Tommel opp.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Kåre Inge S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2018

Besøkte restauranten en tidlig mandagskveld med mange gjester i restauranten. Ble raskt anvist ledig bord av en hyggelig servitør.
Servitøren tok bestilling så snart jeg var klar. Drikke kom på bordet med en gang. Jeg måtte ikke vente lenge på maten, som var akkurat så god som forventet

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Espen R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza - Karl Johan, så også på

 

Har du vært i Peppes Pizza - Karl Johan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din