Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uformelt sted”
Anmeldelse av Cafe Tekehtopa

Cafe Tekehtopa
Vurdert som nr. 364 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 19 - USD 27
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted. Opplevde veldig god service. Litt mye støy pga dårlig lyddemping av lo
kalet. Vi spiste dagens 4 retter. Nok mat. Litt tørr kake til dessert. Anbefaler stedet.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, annmarig2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (195)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 195 anmeldelser

Anmeldt 8. november 2018

Spiste middag her en onsdag i november. Bra med folk og god stemning. Svært hyggelig servitør som gjorde sitt beste. Dette til tross - meget skuffende pga sv en elendige maten.. Hadde dagens pasta som desverre ikke var fersk pasta, men litt for lite kokte tørkede store makaronier. Disse fløt i en olje som også hadde noen få bittesmå kjøttbiter og 2-3 gulrotbiter i seg. Glovarmt i midten, kaldt på sidene, helt tydeligvis oppvarmet i mikro. Heldigvis god parmesan på toppen. Dette betalte jeg 170 kroner for. Absolutt ikke valuta for pengene. Skuffende dårlig utvalg av viner på glass. Salt og pepper ble ikke tilbudt ved bordet. Beklager, men dette var ikke det jeg hadde forventet.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, AinaMerethe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018

Lunch lørdag 08.09. på dette fantastiske stedet som min datter og svigersønn "åpenbarte" for oss. Vi kosa oss utrolig - 3 timers lunch sier vel sitt ? Så fantastisk mat...mmm, blir sulten bare jeg tenker på det stedet. Vi tok til og med en lunch der før vi dro hjem på mandag, og like nydelig :-) Takk til deg Carlos for god service !

Dato for besøk: september 2018
Takk, MaritL126
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Ryddet ikke skitne bord, så ikke kundene og var lite smilende. Her går vi ikke igjen. Servitør luktet også røyk!

Dato for besøk: september 2018
4  Takk, whimsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Vi spiste en treretters italiensk middag i de hyggelige og historisk fine lokalene til det gamle apoteket. Kelneren viste stor kompetanse og kunnskap om både ingredienser og sammensetningene til rettene vi valgte, i tillegg foreslo han vin som passet godt til rettene.
Vi anbefaler stedet på det varmeste!

Dato for besøk: august 2018
Takk, KaOdBe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Tekehtopa, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Cafe Tekehtopa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.