“Skuffende”

Cafe Tekehtopa
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. august 2020

Brødet var steinhardt, risottoen hadde alt for lite smak, villsvintortelinien var tørr og kjedelig og servitøren var uengasjert. Blir ikke noe besøk tilbake hit med det første.

1  Takk, Maggabogga33

Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Vi har vært på denne restauranten i mai 2020 med en bekjent. Maten (ravioli med villsvin og en fiskerett) smakte veldig godt. God service og hyggelige servitører har både gitt gode anbefalinger og service. Vil gjerne komme tilbake.

1  Takk, Solaskinner
Anmeldt 2. mars 2020

Vi bkle møtt av en utrolig trivelig servitør fra Slovakia, som ga oss gode råd om menyen samt super service gjennom hele besøket. Hun var ute og smakte på "dagens pasta" før hun anbefalte den til oss. Vi hadde en deilig forrett for to med mye smågodt (kaldt og varmst) fra Italia. En av oss valgte Ravioli med vildsvin og den andre dagens pastarett - pasta med soltørkede tomater, argentinske vildreker og torsk. Den var dessverre alt for salt (trolig torsken). Hadde den vært minndre salt hadde de fått ypperlig som totalskåre.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Victor R
Anmeldt 4. februar 2020

Dette stedet lå like ved hotellet jeg bodde og jeg fikk det anbefalt og det var jeg glad for. Et populært sted, vi var der til lunsj og maten var deilig og det var hyggelig betjening.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Eva B
Anmeldt 19. desember 2019 via mobile enheter

Maten var kjedelig og middelmådig. Det tok en time før vi ble servert og når den kom var det lite å snakke om. Fisken smakte Absolut ingenting og var oversett, mens risottoen var kjedelig og underkokt. Deserene var greie men servicen var forferdelig.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Jonathan M

Reisende som så på Cafe Tekehtopa, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Cafe Tekehtopa? Del dine erfaringer!