Som alle andre Oslo-boere hadde jeg hørt mye om Nodee. Etter å hatt lyst å spise der i lang tid, fikk jeg endelig en unnskyldning for å spise der i forbindelse med en bursdag. Vi bestilte 5-retters og var 12 personer, slik at alle fikk smake på det meste fra menyen.
Jeg må si jeg virkelig ble skuffet. Til forrett fikk vi 4 ulike typer dumplings og dim sum, både dampede og friterte. De smakte lite/ingenting, og man merket ikke smaksforskjell på reker og svin. Til hovedrett fikk vi crispy duck - en rett jeg vanligvis elsker på asiatiske restauranter. Den var måltidets største skuffelse. Skinnet var ikke sprøtt og kjøttet var lunket og seigt. Kylling-retten var smakfull og god, men det var også måltidets eneste høydepunkt.
I tillegg må det sies at vi spurte om salt og pepper på bordet. Jeg har forståelse for at enkelte restauranter ikke ønsker å ha det på bordet, da maten er "ferdig krydret". Men dersom en gjest ber om det, og faktisk betaler såpass mye for å spise der, burde man få det. Vi måtte be tre ganger, og nærmest krangle om å få det. I tillegg ble servitøren snurt og sur når vi ba om det. Unødvendig.