Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Asiatisk gourmet ”
Anmeldelse av Nodee Barcode

Nodee Barcode
Vurdert som nr. 115 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 19 - USD 29
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Store grupper, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Fra det åpne kjokkenet med robatagrill, 130 sitteplasser, det hoye taket og spennende interior designet av Anemone Wille Våge og Hilde Aasbo fra Wille Interior AS, onsker vi å gi deg en god grunn til å besoke Nodee Barcode med spennende opplevelser for både mage og oyne. Vår kjokkensjef Lung og hans team har satt sammen en meny med noen av de gamle favorittene fra Nodee Asian Cooking sammen med nye smakfulle retter. Vi har også gått til anskaffelse av en spesiell gassovn til å blant annet tilberede ekte peking and på, som det pr dags dato er 9 av installert i verden, 7 i Storbritannia, 1 i Portugal, og som forste i Skandinavia, 1 her på Nodee Barcode i Norge. Vi har åpnet kun til middag forelopig, men vil åpne for lunsj snarlig. Om man onsker en mer privat atmosfaere rundt måltidet har vi en mezzanin med plass til 16 personer, og vi har også noen bord rett foran kjokkenet som vi kaller Chef's tables, der kan man folge med på våre kokker på naert hold.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Asiatisk gourmet på sitt beste. Variert og spennende meny og super service. Vinlisten inneholder mange godbiter og er moderat priset.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, FrodeI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (710)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 710 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2021

Vi bestilte maten via take away med levering et annet sted i Bjørvika.
Bestillingen på nett gikk fint, men da maten kom hadde de ikke merket rettene eller sendt med nok bestikk, heller ikke riktig bestikk i forhold til bestillingen. Spisepinner til crispy duck fungerte svært dårlig.
siden maten ikke var merket var det rett og slett umulig å se forskjell på vanlig rett og vegetarrett. Pga. korona og mangel på bestikk kunne vi ikke røre rundt i maten for å se om det var kjøtt eller ikke. Det endte opp med å bli feil, vegetarianeren fikk kjøtt og kunne dermed ikke spise middagen sin.
Vi sendte mail i etterkant hvor vi bemerket at de ikke hadde sendt med nok bestikk, at det var feil bestikk samt manglende merking av mat.
3 uker senere ringer restauranten tilbake til hun som bestilte maten, ikke hun som sendte mailen (som forøvrig ble sendt samme dag som bestillingen)
Nodee hadde kun et standard svar på alle spørsmålene som ble stilt "Det er ikke en del av vår prosedyre" Dette gjentok de gang på gang og nektet å ta ansvar.
En unnskyldning var langt unna for å si det slik.
Første og siste gang vi bestiller herfra...

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 917linej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Flott og elegant sted med god service og veldig god mat.
Dessverre var en av rettene en stor skuffelse, med tørre laksebiter og seige kongereker. Det var også veldig trangt ved bordet.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, 32geirh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. januar 2021 via mobile enheter

Synes det var dårlig service og lite oppmerksom ved bordet. Skulle ønske noen hadde tatt oss bedre i mot. Var med familie og spiste hos nordeee barcode

Veldig lite valg for vegetarianere, men veldig koselig lokal!

Utrolig misfornøyd over servicen som jeg fikk ved bordet. Lite, satt servitører fokus på bordet vårt. Følte oss ikke velkommen.

Dato for besøk: januar 2021
3  Takk, 929ellai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dinnergruppen, Daglig leder på Nodee Barcode, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2021

Hei Ella,

Takk for din konstruktive tilbakemelding. Vi setter stor pris på det.
Ønsker deg hjertelig velkommen igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat! Entrecôte retten var helt perfekt, deilig kjøtt med god bernaisesaus :)
Kjempe bra service av kelner Tu! Vi kommer tilbake :)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MaritB248
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nodee Barcode, så også på

 

Har du vært i Nodee Barcode? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.