“effektivt og velsmakende”

Kjøkken: Kinesisk
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Dinner restaurant har servert mat fra det Szechuanske- og kantonesiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 1989 og er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i kinesisk matkultur. Tradisjonelt sett inneholder et kinesisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.
Anmeldt 2. januar 2019

Vi bestilte en fast meny, det ble et godt mangfold av smaker. Her var både fisk, skalldyr og kjøtt. Serveringen var uten feilskjær, rettene kom i et passe tempo og de var godt avstemte. Imponerende er også vinlista deres; her er mange godbiter fra Burgund og bordeaux.

1  Takk, Arnebern
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Dinner Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Hei! Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper vi sees igjen snart :-)

Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Dinner er alltid en vinner når du velger Asiatisk topp mat, jeg har vært gjest i ca 25 år og har aldri vært skuffet. Mat på sitt beste

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Chanvict2

Hei! Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Vi håper å se deg de neste 25 årene også ;)

Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Jeg å min kone ville kose oss når vi var i Oslo.Ringte kl 17 på fredag ettm,midt i alle julebord.Fikk bord kl 19,noe som jeg må si er meget bra.Vi drakk et gl proseco mens vi bestemte oss for hva vi skulle spise.Vi havnet på Chefs meny til 529 kr kr pers.Totalt 5 retter og all mat smakte helt utsøkt og til en veldig fornuftig penge.Så kommer vi til drikke og da drar det veldig ned helhetsinntrykket ,vi drakk 2 gl Farris (egen Farris) til den nette sum av 78 kr pr glass.Rødvin tar de seg exstremt godt betalt for vi tok ripasso og den kostet 600 kr.
Så drikke tar de seg godt betalt for ihvertfall

1  Takk, kentm176
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Dinner Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2018

Hei. Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding :-) Håper vi uansett ser dere igjen og riktig god jul :-)

Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Crispy duck hos Dinner er alltid suksess. Noe upersonlig service og dyre viner trekker ned score. Personalet er hyggelige og service minded men det blir litt stivt. Mojitoen var god.

Takk, 400metteg
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Dinner Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Hei!

Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding! Håper vi sees igjen for en enda bedre opplevelse :-)

Anmeldt 12. desember 2018

Dette stedet har en rikholdig og interessant meny, men jeg lurer på om de har vurdert å ha et alternativ som er ennå mildere enn den mildeste. Mine kamskjell kunne jeg ikke smake egensmaken av p.g.a. De sterke krydrede.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, lacalahills

Hei!

Be om norsk mild neste gang ;) Da skal det nok bli enda bedre! Håper vi sees! :-)

Reisende som så på Dinner Bar & Restaurant, så også på

Har du vært i Dinner Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!