“God mat og service”

Kjøkken: Kinesisk
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Dinner restaurant har servert mat fra det Szechuanske- og kantonesiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 1989 og er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i kinesisk matkultur. Tradisjonelt sett inneholder et kinesisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Maten og servicen er det ikke noe å si på. Gode retter. Noe høye priser sammenliknet med andre bedre alternativ i samme område.

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, Y1826CMdanielh
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Dinner Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2019

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper vi sees igjen snart 😊

Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Fire kollegaer / venner spiste middag her. Bestilte to snaksretter. Edamamebønner var gode, den andre snackretten var helt ok. Vi hadde ulik middag. Jeg bestilte en hovedrett med indrefilet (2 stk), scampi (2 stk) og kamskjell (1 stk)ed grønnsaker og ris. Spisepinner lå på bordet, men spurte etter bestikk for å skjære i kjøtt og sjømat. For min smak var det lite saus i gryten og lite smak på retten.
Gode drinker!! 😍
Vi hadde informert, ved bestilling, om at jeg hadde cøliaki. Dessverre ble jeg dårlig kort tid etter maten var spist.

1  Takk, Ailiskh
Dinnergruppen, Public Relations Manager på Dinner Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2019

Hei! Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding etter besøket deres. Send oss gjerne en epost med litt mer informasjon siden du ble dårlig etter besøket hos oss! Mvh Monique

Anmeldt 2. mai 2019 via mobile enheter

Dinner i Oslo tilbyr en spennende og variert asiatisk meny. Vi begynte med deilige dim sum med hummer og svinekjøtt til forrett, og indrefilet, kamskjell og scampi i chilisaus til hovedrett. Veldig god mat, litt stive priser, men verdt pengene.

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, 62linah
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Dinner Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2019

Hei! Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper vi ser dere igjen snart 😊
Mvh Monique

Anmeldt 28. april 2019 via mobile enheter

En veldig proff pengemaskin. Ikke koselig, men litt lukseriøst, og god mat. Vi elsker dim sum og den er god, men ikke i samme klasse som feks Hakkasan i London. De mangler litt sjel. Hva skal man si? Stedet har blitt litt for mye fabrikk, og 20-25 min venting (stående) i baren før bordet ble ledig var lenge. Men ellers: grei service. Glasset mitt var tomt lenge, så lenge at jeg måtte spørre om vi hadde mer vin i flasken. Og når man har bestilt bord kl 20 og ikke er ved bordet før 20.30, burde ikke restauranten spandere et glass cava feks? Ikke toppkarakter fra meg. Men andesalaten var kjempegod.
Altså: Du får god mat og vin. Fin «Asian fusion» stemning.

1  Takk, kristinjosefin72

Hei Kristin! Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding! Send meg gjerne en epost på monique@dinnergruppen.no neste gang dere ønsker å ta turen så skal jeg sørge for at dere får en enda bedre opplevelse! :-)

Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste. Meget god mat og maten er flott dandert, og ser delikat ut. Variert meny. Som koster litt, men likevel verdt kronene.Kort ventetid på maten og kelneren var oppmerksom kvelden igjennom ift drikke og servering . Men husk bestill bord, 😍

Takk, jorilln
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Dinner Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2019

Hei!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper vi sees igjen snart :D

Reisende som så på Dinner Bar & Restaurant, så også på

Har du vært i Dinner Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!