Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk matopplevelse.”
Anmeldelse av Dinner Bar & Restaurant

Dinner Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 91 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 21 - USD 52
Kjøkken: Kinesisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Dinner restaurant har servert mat fra det Szechuanske- og kantonesiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 1989 og er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i kinesisk matkultur. Tradisjonelt sett inneholder et kinesisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og service. En matopplevelse i toppklasse som toppes av god service og drikke. Kommer snart tilbake, takk for maten.

Dato for besøk: august 2021
Takk, kjellantonm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 886)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5054 av 1 886 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021

Utrolig fin opplevelse i nydelige lokaler maten er noe utenom det vanlige samt drinkene. En helt nydelig opplevelse fra a til å

Dato for besøk: januar 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stineugland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Dessverre en skuffende opplevelse. Bestilte Set-meny. Maten var ok, men ikke noe mer. Rått lammekjøtt og generelt for mye salt og saus trekker ned, savner de rene smakene. Hyggelige servitører, men altfor treg matservering. Måtte vente en evighet mellom rettene. Synd at Dinner har tapt seg så mye. Var en gang en veldig bra plass.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, GretheL45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021

Vi var denne gangen litt spente på hvordan det ville være. Da vi hadde lest litt ulike anmeldelser det siste året.
Men vi opplevde et sted der vi ble ønsket velkommen. En servitør som fulgte oss godt opp. Mat som var like gjennomført som forrige gang. I tillegg fikk jeg ekstra chili ved siden av (den var litt sterkere enn jeg trodde). Vi kan trygt anbefale Dinner for andre som vurderer å besøke dem.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 260christom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

God mat og gode cocktails. Jeg bestilte Pang Pang biff, stor og smakfull porsjon. OBS medium sterk er anbefalt hvis du er vant til å spise sterk mat. Koselige lokaler og hyggelig servitører.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, latinabergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dinner Bar & Restaurant, så også på

 

Har du vært i Dinner Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.