Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og hyggelig personale”
Anmeldelse av Dinner Bar & Restaurant

Dinner Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 100 av 1 650 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 199 - kr 500
Kjøkken: Kinesisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Dinner restaurant har servert mat fra det Szechuanske- og kantonesiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 1989 og er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i kinesisk matkultur. Tradisjonelt sett inneholder et kinesisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.
Anmeldt 30. juli 2022

Maten smakte fortreffelig for oss voksne og stektris falt i smaken av en kresen 8-årig. Koselig atmosfære selv om det er litt trang mellom bordene. Personale var hyggelig og var raskt tilstede da det var behov. Vi kommer nok tilbake igjen.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Blueweed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 965)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5963 av 1 965 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Spiste blant annet crispy duck. Vanligvis er det rikelig påfyll av alt tilbehør. Måtte nå tidlig i måltidet be om påfyll av pannekaker. Dette tok tid. Fikk etterhvert påfyll av noen få pannekaker. Fikk ekstraregning for ekstra pannekaker. What??? Dette har aldri skjedd tidligere. Nydelig mat men betydelig reduksjon av servise. Velger nok et annet sted neste gang.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, jennyoganea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2022

Ikke en hyggelig kveld. Vi hadde booket et bord for to og hadde sett frem til et hyggelig måltid. Not so. Ble plassert i underetasjen der vi satt klistret opp i nabobordene. Familien med voksne barn som satt ved siden av oss skrek og hylte og var selve definisjonen på harry nordmenn som antagelig aldri har reist lenger enn til Gran Canaria og oppførte seg som om de skulle vært nettopp der. De to parene på andre siden var ikke langt unna de heller. Maten og servicen var god, men når man får sånne low life mennesker klistret opp i seg er opplevelsen ødelagt. Dessverre.

Dato for besøk: juli 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, anneC4400VR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat! Skulle gjerne ha spist mer! Deilige smaker og gode sauser til. Gode drinker også. Kommer veldig gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 833sirir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dinnergruppen, Bookingmedarbeider på Dinner Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2022

Takk for hyggelig tilbakemelding, Siri!
Det er godt å høre du var fornøyd med besøket 😊

Hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2022 via mobile enheter

God og velsmakende mat. Raskt levert til bordet og presentert på en innbydende måte. God service og hyggelig atmosfære i lokalet.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 326yngvel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dinnergruppen, Bookingmedarbeider på Dinner Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2022

Så godt å høre dere ble godt ivaretatt under deres besøk hos oss, Yngve! Og takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Hjertelig velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dinner Bar & Restaurant, så også på

 

Har du vært i Dinner Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.