“Nydelige smaker og stress i hjertet”
Anmeldelse av Dinner Bar & Restaurant

Dinner Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 90 av 2 121 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Kinesisk
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Dinner restaurant har servert mat fra det Szechuanske- og kantonesiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 1989 og er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i kinesisk matkultur. Tradisjonelt sett inneholder et kinesisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.
Anmeldt 7. desember 2023 via mobile enheter

Når stress overskygger smaksopplevelsen.
Et førjuls besøk på Dinner hvor alt ligger til rette for en gjennomført og nydelig opplevelse. Maten leverer. Nydelige smaker og flotte råvarer. Men når en sitter med følelsen fra du kommer til du går at aller helst burde du vært ferdig før du har kommet er noe feil. Ja jeg vet det er juletid, jeg vet hver besøkende får tilmålt tid, men det begynner allerede før du kommer med to e-poster samme dag om at du har vel ikke glemt. Deretter en sms som sier at om ikke alle det er bestilt til kommer så blir det et gebyr for no show? Gjennom hele måltidet er det tømming av flasker, spørsmål om mere drikke og rydding, rydding, rydding.
Ja vi skal gå snart!! Og jammen er det ikke lagt inn forhåndsprogrammert % sats for tips. Tror nesten det er bedre med take away jeg. Da kan du slappe av litt hjemme under måltidet. Så får vi rydde selv. Men maten var nydelig- takk for maten og takk for meg!

Dato for besøk: desember 2023
2  Takk, lindan262

Anmeldt 22. november 2023

Anbefaler absolutt ikke sharingmeny her. 4 timer med mat so bader i fett og sure servitører. Styr unna🥲🥲

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Kjejo
Anmeldt 16. november 2023 via mobile enheter

Veldig god mat, koselig atmosfære, stort lokale og veldig bra service. Fikk maten innen rimelig tid og alt smakte godt, samt drinkene 😊

Dato for besøk: august 2023
Takk, Sandra alica E
Anmeldt 31. oktober 2023 via mobile enheter

Har vært der 2 ganger, og begge gangene har jeg valgt meg en grillet indrefilet.

Jeg vet ikke hva det er.
Men de klarer på ingen måte, og lage denne på en god måte.
Om det er feil råvarer, og at de går for en billig dårlig marmorert norsk biff, eller om det er mangel av kunnskap på kjøkkenet, det vet jeg ikke.
Men det er langt under pari.
Nå skal det sies at de jeg har gjestet sammen med, har vært veldig fornøyde, så dette er en helhets karakter.
De ville nok gitt karakter 4, og jeg hadde nok landet på en 2er

Men ligg langt unna biff der.
Jeg tør ikke tenke på hva de kan finne på med wagyu kjøttet som de har på menyen der.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Kent H
Dinner group, Annet på Dinner Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2023

Takk for at du skriver inn til oss og deler din erfaring av maten etter besøk, samtidig som at du nevner de andre gjestenes positive opplevelse.

Det er leit å høre at vår grillet indrefilet ikke falt i smak og at du føler den ikke holder standard. Våre restauranter skal bruke råvarer av ypperste kvalitet og vårt kjøkkenpersonale skal inneha kunnskap om hvordan disse skal tilberedes på korrekt måte.
Dersom du til formodning skulle komme tilbake anbefaler vi å si ifra til servitør på stedet om du er misfornøyd, så vil vi forsøkte vårt ypperste på å rette det opp der og da.

Vi takker igjen for din tilbakemelding, og håper på å se deg igjen!

Anmeldt 30. oktober 2023 via mobile enheter

Vi gledet oss til å feire bursdag for 2 av våre familiemedlemmer, og hadde skrevet dette på reservasjonen.
Dagen før middagen kom det en mail der vi ble bedt om at reservasjonen til 5 personer kl 1930 ble beheftet. Noe vi gjorde. Dagen etter kom det både en sms og en mail, der vi måtte bekrefte antall personer igjen.Noen timer før vi hadde bord, kom det enda en sms der de informerte om at kjøkkenet måtte stenge kl 20.30, grunnet et privat arrangement.
Jeg ringte da restauranten og spurte om vi derfor kunne komme kl 19.00. Det var dessverre ikke mulig. 10 min senere ringer en annen fra restauranten og nok en gang informerer om at de stengte kl 20.30. Det virket som de helst ønsket at vi ikke kom! Uansett, vi møtte opp presis kl 19.30. Måtte vente 10 min før en servitør dukket opp, som spurte om vi var klare for å bestille mat. Ingen spørsmål om drikke før maten. Servitøren var proff, men veldig upersonlig. Vi bestilte en flaske Barbera fra menyen til kr 650,- og Chefs Menu.
Maten kom raskt, og den var utsøkt.
Men hadde håpet på en liten oppmerksomhet til de som hadde bursdag, kanskje et stjerneskudd på desserten. Men det var tydeligvis glemt.
Når regningen kom(uten at vi ba om den) hadde de satt opp en dyrere vin enn den vi bestilte. Da vi påpekte dette, så fikk vi bare beskjed om at det var vårt ansvar å sjekke at vinen som ble servert var den samme som vi bestilte. Det var ingen rom for diskusjon, bare å betale. Vi hadde tenkt å gi 10% tips, men det ble 0,- Vedkommende som kom med regningen var ekstremt arrogant og uhøflig.
Heldigvis finnes det mange andre gode asiatiske restauranter i Oslo..

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Monica067

Reisende som så på Dinner Bar & Restaurant, så også på

Har du vært i Dinner Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!