“Unngå dette stedet!”

Kjøkken: Kinesisk
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Dinner restaurant har servert mat fra det Szechuanske- og kantonesiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 1989 og er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i kinesisk matkultur. Tradisjonelt sett inneholder et kinesisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.
Anmeldt 22. februar 2024

Servicen var uprofesjonell. Vi fikk ikke maten samtidig. Bordet ble ryddet før alle var ferdige med å spise. Undertegnede var ikke ferdig med å tygge ferdig før spørsmålet om vi var ferdig kom. Virket som de ville ha oss ut, for å få nye gjester inn. Meget ubehagelig sjef, som overhode ikke ville diskutere hvordan man behandler folk

2  Takk, Tore Henrik M

Anmeldt 21. februar 2024

Nydelig mat og god service i fullsatt restaurant på en vanlig tirsdag kveld. Vi hadde forhåndsreservert for 6 personer - bra, siden det sto folk i kø. Vi bestilte 6 ulike forretter fra Dim Sum menyen, ulike hovedretter, 5 desserter og noen flasker vin. Fantastiske smaker som var originalt presentert. Favoritt: Dim Sum kurv, Ham Soi Kok, Pang Pang Biff, Exotic Norway og Matcha hvit sjokoladefondant. 6 tomler opp.

Takk, Bente G
Anmeldt 18. februar 2024 via mobile enheter

Vi elsker Dim Sum på Dinner og har vært her flere ganger , men denne gangen synes vi noen var litt smakløst. Litt skuffet denne gangen.

Takk, lineh951
Anmeldt 18. februar 2024

Elsker denne plassen, vært her flere ganger før og det er like bra kvalitet og service hver eneste gang jeg er der. anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Svein A
Anmeldt 6. februar 2024 via mobile enheter

Det beste med dette stedet er maten. Virkelig god forrett.
Hovedretten blir litt kvalmende. Desserten var litt dessert, og 1 kg med strøssel. Ikke så bra. ..
Vi syntes ikke det var hyggelig å sitte så tett opp til naboen at vi hørte absolutt alt de sa, og fikk kommentarer rundt maten vi spiste.
Betjeningen gjorde det den skulle, satte maten på bordet, og det var det...
Garderoben er en katastrofe. Befinner seg rett innenfor døren, og alle må gå gjennom det trange området, og skifte nærmest midt foran utgangen.I vinterhalvåret forventes det at du legger igjen klærne dine i garderoben. Lurer på om mye har blitt borte underveis, for dette var kaos!
Veldig vanskelig å forstå hvorfor denne restauranten er så populær! Vi kommer ikke tilbake! Håper kokken som laget den herlige forretten finner et annet sted, bare si hvor du begynner å jobbe, så kommer vi etter!

Dato for besøk: januar 2024
2  Takk, SynsIT

Reisende som så på Dinner Bar & Restaurant, så også på

Har du vært i Dinner Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!