“Ypperlig”

Kjøkken: Kinesisk
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Dinner restaurant har servert mat fra det Szechuanske- og kantonesiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 1989 og er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i kinesisk matkultur. Tradisjonelt sett inneholder et kinesisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.
Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter

Vi gikk for Chef meny dette var inner tier , variert mat med gode smaker. Servitøren var oppmerksom, ordnet opp med kjøkken slik at to i følget fikk glutenfri mat. Vi kommer igjen!

Dato for besøk: september 2024
Takk, Robert D

Anmeldt 18. mai 2024 via mobile enheter

Ikke bra! Bestilling av bord gikk fint. Deretter en bekreftelses sms. Også ok. Ikke ok å bli «purret» på om vi virkelig kommer og at riktig antall kommer. Vi ble også oppringt for å bekrefte. Ankom før tiden. Bordet ble ikke ledig før etter 15 minutter. Maten var grei. Ikke fantastisk. Noen biffbiter var møre, andre var veldig seig. Et barn ønsket å dele med mor. Ekstra tallerken og halv porsjon ekstra var halv pris ekstra. Det ble servert lik mengde mat på en og en halv porsjon som én porsjon. Veldig dårlig! Vann ble vi ikke tilbudt. Påfyll med ris måtte vi mase om. Dette er altfor dårlig. De fleste andre restauranter i Oslo greier det mye bedre enn dette!

Dato for besøk: mai 2024
Takk, perp2014
Anmeldt 9. mai 2024 via mobile enheter

Vi ble tatt godt imot og fikk et fint bord i et hyggelig, men litt trangt lokale. Svært hyggelig betjening som var oppmerksom og til stede hele tiden, og det var absolutt ikke noe press slik enkelte beskriver. Alle rettene var svært velsmakende og godt tilberedt, og milevis over det man ofte får på andre asiatiske restauranter. Prisnivået er greit, gitt kvaliteten på maten og den svært gode servicen.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Breiva
Anmeldt 7. april 2024 via mobile enheter

Mottakelse bra, mat bra, pris rimelig, service upåklagelig. Stemning litt ned da det var trangt og mye trafikk det vi satt. Totalt sett veldig br

Dato for besøk: april 2024
Takk, Per Gylder H
Anmeldt 29. februar 2024 via mobile enheter

Vi feirer en venninne sin bursdag.
Maten var utsøkt, både forretter, hovedretter og desserter.
Dinner er også flinke med valg av gode viner.
Det som var mindre bra, var at vi ble sittende i 20 minutter før vi selv måtte be om at en kelner kom til vårt bord for å få bestilt noe å drikke. Kelnere var ikke nok service innstilte denne kvelden, dessverre.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, 966kari_

Reisende som så på Dinner Bar & Restaurant, så også på

Har du vært i Dinner Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!