“Bursdagsmiddag”

Kjøkken: Kinesisk
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Dinner restaurant har servert mat fra det Szechuanske- og kantonesiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 1989 og er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i kinesisk matkultur. Tradisjonelt sett inneholder et kinesisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.
Anmeldt 5 uker siden

Vi feiret bursdag på dinner og var utrolig fornøyd. Servicen var ypperlig, det var god mat og sympatiske priser. Anbefales på sterkeste

Dato for besøk: januar 2025
Takk, Gard S

Anmeldt 21. desember 2024

Sju venner som møttes på bar etter siste jobbdag før jul. Når lysten på mat etter hvert meldte seg begynte søk etter passende sted. Ikke uventet var det fullt på de fleste steder og vi satte oss på venteliste. Plutselig hadde vi bord på Dinner. Hyggelig overraskelse, bra atmosfære, kelnere som var med på humoren og var oppmerksomme, fleksible når vi ble to til, og maten, alle med på fast meny fungerte storligen. Gode smaker, sosialt og moro.

Dato for besøk: desember 2024
Takk, Relax42064267915
Anmeldt 8. desember 2024

Nydelig mat og atmosfære! Alt vi fikk var veldig godt. Både middag og dessert! Så anbefaler restauranten på det sterkeste.

Dato for besøk: desember 2024
Takk, Hildegunn F
Anmeldt 25. november 2024

Fantastisk opplevelse på en mandag. God atmosfære, god service, deilig mat og kult lokale! Dette frister til gjentakelse!

Dato for besøk: november 2024
Takk, Cecilie C
Anmeldt 21. november 2024

Restauranten kan ikke anbefales hvis man har hørsels- utfordringer. Det er nokså støyete lokaler med mye summing fra andre gjester, og bordene står nokså tett, så dette trekker veldig ned for støy- sensitive ører siden man ikke hører så godt hva selskapet man er ute med sier, og derfor må bruke energi på å konsentrere seg om det istedenfor maten. Mye av matgleden blir dessverre borte i støyete lokaler.

Dato for besøk: november 2024
Takk, Monica F

Reisende som så på Dinner Bar & Restaurant, så også på

Har du vært i Dinner Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!