“Hyggelig restaurant i ærverdige lokaler”

Baltazar Ristorante & Enoteca
Vurdert som nr. 198 av 2 078 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Baltazar er en sjarmerende og eksklusiv italiensk restaurant i Kirkeristen, bak Oslo Domkirke. Liten meny med nydelige retter fra det italienske kjøkken, tilberedt med stor kjærlighet for de utsøkte råvarene. Restaurantens kunnskapsrike kelnere hjelper gjerne til med anbefalinger, og kan også geleide gjennom vinkartet, som byr på et stort og unikt utvalg av italienske kvalitetsviner. Enoteca ligger i første etasje og serverer både lunsj og middag med klassiske og rustikke italienske retter. Lunsj fra kl. 11.30, men ikke spiseplikt. Baltazar Ristorante ligger i andre etasje og passer det godt for en romantisk helaften, venneaften eller en forretningsmiddag. Her serveres det 4-10 retters menyer med italiensk gourmetmat. Ristorante og Enoteca har forskjellige menyer. Ristorante er åpen fra kl. 18. Siste bestillinger før kl. 22. For selskaper på 7-8 personer eller mer, må det avtales felles menyer på forhånd.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

God mat i hyggelige ogærverdige lokaler bak domkirken. Kan anbefales både til forretning eller koselig kveld ute.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Oivind_oivind

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Svært fin og fredelig beliggenhet bak domkirken. Sjarmerende uteservering med god service og veldig god mat.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, vvel
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk oase midt i Oslo sentrum. Vært her flere ganger og alltid god stemning og autentisk italiensk feeling!
'Far selv' deler gjerne kunnskap og smaksopplevelser, med en god historie på lur.
Maten er nydelig, caneloni med okseragu er smaskens, og gøy at de endrer meny etter årstid og råvarer. Nå fikk vi nydelig pasta med elgragu og pasta med hvit trøffel 👌
Superkoselig kveld!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, BeatriceBonde
Anmeldt 2. oktober 2018

Mangelfull informasjon mhp. meny/bestilling. Ble servert andre retter enn det som var bestilt. Ingen beklagelse. Uhygieniske toalettforhold. Totalt sett en stor skuffelse.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, lillian452
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Var her i en liten gruppe på en hverdag til middag. Travelt sted med folk som ventet på bord hele tiden, vårt bord stod klart da vi kom.

Oppmerksom servitør med litt manglende norskkunnskaper kom raskt med vann og menyer. Vi valgte pasta og pizza som enerett med en god lett og tørr rødvin til. Vinen var utmerket, rettene kom samlet etter 15-20 minutter.

Nydelig mat, vil særlig berømme pizzabunnen! Som dessert valgte vi nok en flaske av den samme rødvinen.

Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, j_rno381

Reisende som så på Baltazar Ristorante & Enoteca, så også på

Har du vært i Baltazar Ristorante & Enoteca? Del dine erfaringer!