Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”

Baltazar Ristorante & Enoteca
Vurdert som nr. 153 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Baltazar er en sjarmerende og eksklusiv italiensk restaurant i Kirkeristen, bak Oslo Domkirke. Liten meny med nydelige retter fra det italienske kjøkken, tilberedt med stor kjærlighet for de utsøkte råvarene. Restaurantens kunnskapsrike kelnere hjelper gjerne til med anbefalinger, og kan også geleide gjennom vinkartet, som byr på et stort og unikt utvalg av italienske kvalitetsviner. Enoteca ligger i første etasje og serverer både lunsj og middag med klassiske og rustikke italienske retter. Lunsj fra kl. 11.30, men ikke spiseplikt. Baltazar Ristorante ligger i andre etasje og passer det godt for en romantisk helaften, venneaften eller en forretningsmiddag. Her serveres det 4-10 retters menyer med italiensk gourmetmat. Ristorante og Enoteca har forskjellige menyer. Ristorante er åpen fra kl. 18. Siste bestillinger før kl. 22. For selskaper på 7-8 personer eller mer, må det avtales felles menyer på forhånd.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Dette kan jo ikke Baltazar være stolte av. Har vært innom med jevne mellomrom i mange år, og må si kvaliteten er på nedadgående. Maten er midt på treet, mao ikke noe ekstraordinært, service langt under forventet. Bordet er ikke ferdig ryddet ved ankomst, når vi først får bordet tar det 20 minutter før en kelner kommer. Serverer deretter feil vin, en dessert blir levert med kaffen, de ytterligere må purres 2 ganger før de blir levert, 25 minutter etter at kaffen står på bordet. Dette var bare elendig, nå blir det ingen neste gang her!!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Karl H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (532)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5458 av 532 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde bord en travel torsdag kveld og gikk for langtidsbraisert kalveplomme med tomatsaus til 235kr. Vi fikk en stor porsjon (jeg hadde ikke sjans til å spise opp selv om jeg var veldig sulten). Kjøttet var mørt og tomatsausen smakte helt fantastisk.

Min partner spiste også risotto med purreløk og taleggio til forrett. Han mente den var utmerket.

Focaccia som vi fikk før maten var tørr og kompakt dessverre.

Vår kelner som utviste utmerket service, umiddelbart på pletten og aldri langt unna, anbefalte «husets» røde. Den rimeligste vinen på listen, en Valpolicella - specially bottled for Baltazar, som passet perfekt til retten.

Den eneste grunnen til at jeg ikke gir full score er fordi det kun finnes et unisex-toalett. Det blir fort ulekkert. Samt at det er et gammelt rom som gjør at det sitter mye skitt og smuss hvor gulv møter tak, i fuger og rundt interiør.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Christina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

God mat i hyggelige ogærverdige lokaler bak domkirken. Kan anbefales både til forretning eller koselig kveld ute.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Svært fin og fredelig beliggenhet bak domkirken. Sjarmerende uteservering med god service og veldig god mat.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, vvel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk oase midt i Oslo sentrum. Vært her flere ganger og alltid god stemning og autentisk italiensk feeling!
'Far selv' deler gjerne kunnskap og smaksopplevelser, med en god historie på lur.
Maten er nydelig, caneloni med okseragu er smaskens, og gøy at de endrer meny etter årstid og råvarer. Nå fikk vi nydelig pasta med elgragu og pasta med hvit trøffel
Superkoselig kveld!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, BeatriceBonde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Baltazar Ristorante & Enoteca, så også på

 

Har du vært i Baltazar Ristorante & Enoteca? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din