Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skygg unna alfahannen i baren”

Baltazar Ristorante & Enoteca
Vurdert som nr. 148 av 1 601 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Baltazar er en sjarmerende og eksklusiv italiensk restaurant i Kirkeristen, bak Oslo Domkirke. Liten meny med nydelige retter fra det italienske kjøkken, tilberedt med stor kjærlighet for de utsøkte råvarene. Restaurantens kunnskapsrike kelnere hjelper gjerne til med anbefalinger, og kan også geleide gjennom vinkartet, som byr på et stort og unikt utvalg av italienske kvalitetsviner. Enoteca ligger i første etasje og serverer både lunsj og middag med klassiske og rustikke italienske retter. Lunsj fra kl. 11.30, men ikke spiseplikt. Baltazar Ristorante ligger i andre etasje og passer det godt for en romantisk helaften, venneaften eller en forretningsmiddag. Her serveres det 4-10 retters menyer med italiensk gourmetmat. Ristorante og Enoteca har forskjellige menyer. Ristorante er åpen fra kl. 18. Siste bestillinger før kl. 22. For selskaper på 7-8 personer eller mer, må det avtales felles menyer på forhånd.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Var innom en tur i dag og oppdaget dessverre ikke at det var en køordning der (kom inn via en annen åpning). På spørsmål om bord ble vi irettesatt av en særdeles ufin person bak disken som endte opp med å brøle i allés påhør at vi var særdeles dumme som ikke fulgte hans ordrer. Spurte om ha ikke kunne være litt mere hyggelig i kommunikasjonen med potensielle gjester - da blåste han på topp igjen. Da det ikke nyttet med en sivilisert dialog ba jeg ham å «kysse meg bak», hvilket han umiddelbart returnerte.
Det var det - no more Balthazar. Er dette en metode for å bli kvitt gjester (det var ikke svært mange der) - for så å søke staten om bistand for tap av omsetning (i disse koronatider).

Dato for besøk: august 2020
6  Takk, kjellt2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (536)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 536 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Har prøvd Baltazar flere ganger i sommer og har hatt grei mat og hyggelig service. Er på sist beste når det ikke er fullsatt. Skuffer litt når det er fullt, da går det litt fort i svingene på kjøkkenet. I går var smaken god, men det får da være måte på hvor ‘al dente’ pastaen skal være. Ujevnt kokt, en del av pastaen var retting slett uspiselig, selv for vår ‘italienske’ gane.

Veldig hyggelig kelner, fin antipasti delingsrett, men pass på kvaliteten på kjøkkenarbeidet!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Tourist723267
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Etter å ha gått forbi en rekke ganger var turen endelig kommet for å stikke innom. Dette var en julikveld og solen var på veg ned, så vi bestemte oss for å sitte inn. Her var vi helt alene en stund, inntil flere valgte å trekke inn.

Ble positivt overrasket over plassen inne, som strekker seg over flere etasjer. Men maten og servicen er jo viktigst:

Kelneren kom raskt til bordet og delte ut menyer og tok drikkebestillingen vår.
Menyen er rikholdig, men oversiktlig. Godt modnet kjøtt utmerket seg og valget mellom rosa og hvit pizza.
Det ble bestilt både entrecote og dagens fisk som var hellefisk.

Maten kom raskt og med gode tips om bruk av olivenolje og en generøs mengde parmesan over entrecoten. Denne var stekt etter vårt ønske og var meget bra.
Vi ba om drikketips til maten og fikk servert to gode glass med hhv rød og hvitvin fra Italia.
Avsluttet med en liten dessert og en nydelig dobbel espresso- Alt i alt var dette et meget bra måltid og et sted jeg kommer til å besøke igjen-
Det ligger midt i travleste Oslo / Karl Johan men er en oase i byen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Espen L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

En av Oslos hyggeligste atmosfærer utendørs selv om vi savner «naboen» også. Stort sett trivelige servitører og god mat, men vi savnet en presentasjon av hva som var på brettet i Antipasto all'Italiana. Servitøren visste ikke mer enn at det var en blåmuggost og en manchego, noe vi så helt på egenhånd. På forespørsel gikk hun på kjøkkenet for å spørre hva de andre ostene var, og kom etter en stund tilbake med et for oss ukjent navn. Vi spurte hva det var for slags ost, men det visste hun ikke. Her forventer man at servitøren kan presentere de ulike ostene og skinkene med mer enn bare et navn, også syltetøyet som forøvrig var meget godt!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, VillaMilele
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Var innom her på besøk i Oslo. Sentral og koselig beliggenhet, litt skjermet fra travle Karl Johan. Bestilte pizza og entrecote, som begge smakte fortreffelig. Kort ventetid på maten og svært hyggelige servitører.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, snipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Baltazar Ristorante & Enoteca, så også på

 

Har du vært i Baltazar Ristorante & Enoteca? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din