“Like oppskrytt som kamasutra !”

Curry & Ketchup Restaurant
Vurdert som nr. 375 av 2 078 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. april 2024 via mobile enheter

Minnet om den beste Indiske maten på seint 90 tallet gikk rett i dass denne kvelden.

Vi kam sent, ja var i stengemodus alle ansatte… da servitøren presiserte at de stengte kjøkken om 5 min.
Vel vi er raske å
Bestemme oss sa vi

De var selvsagt tomme for det vi ville ha( sikkert mye arbeid på slutten av kvelden)

Men valgte onion pakora og hver sin butter chicken
Butter chicken er lissom signaturen til bra indiske restauranten.. slår ikke feil den retten så vi kjører på !

Onion pakora kom og manma mia for en presntasjon, blaute overstekte løk skiver stekt i litt for gammel frityr olje , noe mer usexy enn dette har jeg ikke sett på lenge, smakte ikke godt og jeg svarte servitøren at dette var ikke bra greier.. han sa ok og gikk videre .. whatever lissom

Butterchicken .. kom og tørrstekte 4-5 små biter liggende i en saus som ikke minner om butterchicken saus i det hele tatt mer curry in the hurry saus..

Risen kom i en emalje potte / vase .. uhygenisk og ris som var i romtemperert , var preg av å ligge i riskokeren noen timer for lenge.. smakte nada!

Så alt ialt …. Det hele startet med at musikken ble skrudd av , lys ble slått på i det vi setter oss og servitøren vasker gulvet rundt bena våres før vi er ferdig å spise ..og mat de kan umulig være stolt av.

Og servere Corona i glass ,, nei og nei

Eireren her var ikke til stede denne kvelden , ansatte vil hjem hjem hjem.. ..

Sorry det ble mitt siste besøk

Husker Hassen som restaurant sjef i før itiden… det var tider det ..

Dato for besøk: april 2024
Takk, Morten B

Anmeldt 26. november 2023

Liten og intim resturant med få bord. Allikevel klarer ikke betjeningen å ivareta sine gjester. Bordet ble aldri ryddet etter vi var ferdige å spise. Vi måtte oppsøke betjeningen for å be om drikke. Vi ba også om 2 karafler med vann. De kom aldri.
Maten var Ok. Blir nok ikke et valg igjen.
De må da kunne bedre enn dette.

Dato for besøk: november 2023
    • Atmosfære
Takk, moru65
Anmeldt 11. oktober 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig atmosfære og betjening, dette er 5 av 5 poeng.
Flott at det er veldig stor utvalg av retter. Maten som vi bestilte dessverre ble ikke som vi forventet. Jeg bestilte Thai Curry Green og sausen var veldig unaturlig grønn farge. Hele retten var ikke som jeg forventer, både smak og utseende.
Det er mulig vi kommer tilbake for å smake noen andre retter da vi liker atmosfære og beliggenhet.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, SvetlanaMia
Anmeldt 1. oktober 2023

Besøkte stedet tidlig en lørdag kveld. Lokalet var langt fra fullt og det skjønner jeg godt.
Det var utrolig dårlig logistikk både på servering og personalet.
Maten ventet vi på nesten 1 time og da den endelig kom var den tørr og lite smakfull.
Absolutt ikke verdt å vente på.
Det så ut som personalet brukte mere tid på å snakke sammen, miste ting i gulvet enn å være der for gjestene.
Jeg har til nå til nå aldri skrevet enn negativ anmeldelse på steder jeg har spist, men denne gangen er det umulig å la være.
Bruk pengene og tiden din ett annet sted.

Dato for besøk: september 2023
    • Atmosfære
1  Takk, Elisabeth A
Anmeldt 21. september 2023 via mobile enheter

Bestilte takeaway for 500 kroner gjennom Wolt. Bestilte blant annet Lamb saag og dessert Gulab jamon som jeg har spist mye andre steder. Da maten kom så det svært uappetittlig ut (som om det kom fra en hermetikk-boks) og det smakte ingenting/ikke godt. Jeg hadde bestilt medium styrke. Desserten var tørr inni, noe jeg aldri har opplevd at den er andre steder. Ingen i huset ville ha maten, så den gikk i søpla. Det verste med hendelsen var da jeg forsøkte å kontakte restauranten for å få refundert gjennom Woltappen. De sa at maten skulle være sånn, var frekke i telefonen og la opp på samtalen. Jeg sier aldri ifra om slike ting, så dette var veldig trist.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Klara L

Reisende som så på Curry & Ketchup Restaurant, så også på

Har du vært i Curry & Ketchup Restaurant? Del dine erfaringer!