Vennegjeng ute på byen. Vi koste oss. Tror mange andre også gjorde det uten at det ble for mye støy og uro.
Et koselig sted med intime sofakroker og lengre bord for større grupper. Godt utvalg i øl og nydelige oliven. En koselig peiskrok også, hvis du er tidlig ute. Service bra, men kan bli litt småkø i baren i de mest populære tidene på døgnet. Vel verdt å ta med kjæresten eller en god venn hit.
Koselig og urban atmosfære. Effektiv og hyggelig betjening. Godt utvalg av drikkevarer og det er koselig å sitte både ute og inne. Dette er et upretensiøsr samlingsted, som ikke ptøver å være mer enn det er. Det er mulig å medbringe mat.
En perle på grünerløkka, supertrivelig å ta en øl her. Har du lyst på mat kjøper du på en av de nærliggende restaurantene og tar med deg hit:-) morsomt konsept, artige lokaler.
Dette er et veldig koselig sted, men hun i baren hadde nok ikke dagen da vi var innom. Beklager, men vi går nok et annet sted neste gang.