“Bra besøk med hyggelige unge servitører”
Anmeldelse av Restaurant Eik

Restaurant Eik
Vurdert som nr. 62 av 2 124 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Det var ett kjempe hyggelig besøk, den unge Herren vi hadde til servitør var erfaren og veldig imøte kommende. Følte oss ikke helt velkommen av hun blonde damen i kanskje 30/40 årene. Når vi skulle dra føltes d ut som hun ville kaste oss ut med en gang, hun prøvde å si d på en hyggelig måte men det merkes godt at vi skulle ut med en gang. Ellers var besøket helt fantastisk! Maten var kjempe god og vinen passet perfekt til. Positivt overrasket over erfaring til de unge!

Takk, Ingridro99
RestaurantEIK, General Manager på Restaurant Eik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2019

Hi, Thanks for your response, we are very proud to be able to have our trainee programme, we invest a lot of time and effort in making them fully experienced waiters.

thanks again // Jimmy

Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Vi valgte 4 retters meny med hhv vinpakke og alkoholfri drikkepakke. Den alkoholfrie inneholdt ulike eplemost og saft fra Ringi gård.
Flott sammensatt og smakfull meny.

Takk, Rolf H
RestaurantEIK, Manager på Restaurant Eik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2019

Hi,

Thanks for your response, we do have beautiful alcoholic free options for our menus.
'
Hope to see you back at Eik soon.

//Jimmy

Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Flott mat og vinopplevelse på Restaurant Eik. Vi valgte 5-retters meny med vinpakke og denne ble servert på en hyggelig og profesjonell måte. Maten var vellaget av gode råvarer og med god variasjon av forskjellige smaker. Det mest imponerende var likevel hvordan vinene, med flere overraskende innslag, passet perfekt til maten og ga løft til både mat og vinopplevelsen.

1  Takk, 675_gej
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Utrolig deilig mat - vi valgte 5 retters med en vinpakke som passet perfekt sammen med maten vi ble servert. Hyggelig sted med en god service og oppvartning! Vi kommer absolutt tilbake:-)

Dato for besøk: november 2018
Takk, 198kamillak
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

På vei hjem etter et svært skuffende restaurantbesøk. Vi var åtte til bords, i god tid (3 timer) før forestilling ventet. 3 retter var forhåndsbestilt fra menyen, selv om rettene ble endret i siste liten da de hadde glemt å fortelle om menyskifte. Men det betød ikke noe. Vi gledet oss og hadde jo som sagt god tid, trodde vi. Det startet bra med deilig forrett og godt drikke i glassene. Så begynte alt å ta veldig lang tid... Først etter to timer kom hovedretten på bordet, etter en beklagelse fra servitøren som forstod at vi begynte å bli utålmodige. Tiden frem til forestilling begynte å bli kort. Vi bad om at desserten ble fremskyndet, til full forståelse fra vår oppasser. For å gjøre det kort...ett kvarter før forestilling var desserten fremdeles ikke kommet, og vi måtte avlyse desserten og bad om regning. Positivt at det ble gitt et uoppfordret symbolsk avslag på pris, men måltidet var langt på vei ødelagt. Pinlig av et kjøkken med godt renommé!

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, jonarnek
124kai_, Informasjonssjef på Restaurant Eik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Vi beklager at du hadde en dårlig opplevelse hos oss. Vi har sendt deg en privat melding. Mvh Eik

Reisende som så på Restaurant Eik, så også på

Har du vært i Restaurant Eik? Del dine erfaringer!