“Relativt ukjent perle!”

Kjøkken: Norsk
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk meny, glimrende service.
Vinteren matchet maten perfekt. Dessuten har de en dessert som avslutter måltidet til perfeksjon.
Vi kommer nok tilbake! Kan absolutt anbefales

Dato for besøk: juni 2023
Takk, SveinE_13

Anmeldt 10. mai 2023

Flott restaurant, fantastisk mat og service. Nydelige viner til maten. Flott presentert av flinke og hjelpsomme kelnere. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Christine O
Anmeldt 9. mai 2023

Første besøk, men definitivt ikke det siste. Vi valgte signaturmeny, og både mat og vin sto til forventningene. Flott oppfølging av personalet hele kvelden, og opplevde de som svært kunnskapsrike både på mat og vin. Anbefales gjerne til andre som ønsker en god kveld på restaurant i Oslo. Tommel opp!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Norway Cavallin... B
Anmeldt 23. april 2023

Dette var en skuffende kveld for et følge på syv. Alle valgte signaturmeny. Første rett kom ganske raskt, men så ventet vi omtrent en time på neste rett. I løpet av den tiden ble vi ikke fulgt opp med spørsmål om vi ønsket mer å drikke eller fikk informasjon om når neste rett ville komme. Det er ikke greit. Restauranten var på ingen måte full. Vi la merke til at nabobordet, som kom lenge etter oss, fikk sin rett nummer to mye raskere. Maten var heller ingen stor opplevelse, den var helt ordinær både i smak og utseende. Vi synes heller ikke at vi ble særlig godt ivaretatt av personalet, og informasjonen om rettene ble gitt på engelsk der kelnerne snakket lavt, fort og utydelig. I forhold til det restauranten markedsfører seg som holdt dette overhodet ikke mål, og besøket var absolutt ikke verdt alle pengene vi betalte.

Dato for besøk: april 2023
2  Takk, Trail753917
Anmeldt 2. april 2023 via mobile enheter

Vi var på denne restauranten for 5 år siden og var veldig godt fornøyd da.
Vi var nå spent på om de fortsatt holdt samme nivå.
Og vi ble ikke skuffet. Nyoppussede lokaler, hyggelig og profesjonell betjening og kjempegod mat. En treretter med delikat presentasjon og spennende smaker.
Og at de fortsatt holder prisen under 500,- er meget bra.
Denne restauranten kan absolutt anbefales.🤗

Dato for besøk: april 2023
Takk, 796perk

Reisende som så på Restaurant Eik, så også på

Har du vært i Restaurant Eik? Del dine erfaringer!