“Anbefales for smaksløkene”
Anmeldelse av Habibi Restaurant

Habibi Restaurant
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Habibi Cafés gatekjøkken. Den samme gode smaken, for deg som har det travelt.
Anmeldt 6. november 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Som om å være tilbake i Palestina. Mange forskjellige smaker i mange små skåler. Hyggelig og rask service selv om det var fullt hus.

Dato for besøk: november 2021
1  Takk, MarianneB2139

1923 av 346 anmeldelser

Anmeldt 2. november 2021

Helt rå mat. Vi ble tatt imot med åpne armer. Hadde ikke bestilt bord, men de fikk skvist oss inn. Smakene vi møtte eksploderte i munnen! Fantastisk mat!! Vi kommer garantert tilbake neste gang vi er i Oslo

Takk, NinaCFek
Anmeldt 1. november 2021 via mobile enheter

Ikke for stort lokale, så lurt å bestille bord. Servitørene var hyggelige og serviceinnstilte.
Vi var 3 stykk som bestilte mezah, og fikk så mye mat! Mezah blir som en form for tapas, der det kommer flere småretter og man deler. Anbefales virkelig, vi hadde kjøttvarianten. Kjøttet var mørt med mye smak.
Lokalet var rent og pent. Doene var rene, så lenge man ikke så på rørene i taket, der må noe gjøres.

1  Takk, lenesav
Anmeldt 30. oktober 2021

Bestilte bord minst en uke i forveien. Ble plassert under en trapp som Harry Potter. Maten var kald/lunken men kom fort. Servitørene var ikke mentalt til stede men jobba set gjennom ting. Ofte vi ble glemt fordi vi ble plassert under en bråkete støvete trapp.
Spurte om dessert meny og fikk den aldri. :)

Anbefaler ikke dette til noen. For en waste av en datenight

Takk, aqureshi98
Anmeldt 17. september 2021 via mobile enheter

Travel restaurant men de skviset oss inn. Supergod mat som bestod av masse småretter og pitabrød. Anbefales på det varmeste. Både vegetar og kjøttmat.

Dato for besøk: september 2021
Takk, carntsen

Reisende som så på Habibi Restaurant, så også på

Har du vært i Habibi Restaurant? Del dine erfaringer!