“Koselig atmosfære!”
Anmeldelse av Habibi Restaurant

Habibi Restaurant
Vurdert som nr. 181 av 2 107 Restauranter i Oslo
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Habibi Cafés gatekjøkken. Den samme gode smaken, for deg som har det travelt.
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Vi var tre venninner som ble anbefalt meze med grillrett, siden vi ikke har erfaring med libanesisk mat. Vi fikk flere småskåler med kjøtt og hummus: Myyye hummus i alle varianter! I tillegg til en tynn og tørr indrefilet. Vi savnet større variasjon (les: noe annet enn hummus) og ikke minst savnet vi grønnsaker/salat. Muligens hadde vi kommet lengre med kun en hovedrett til hver?

Dato for besøk: august 2022
Takk, mof73

Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Veldig koselig restaurant med god atmosfære og helt fantastisk mat. Vi kjøpte Mezah med grillrett, som bestod av mange delikate og smakfulle småretter, i tillegg til grillet indrefilet. Dette er hands up noe av det beste vi har spist. Rett og slett en smakseksplosjon i munnen. Kan virkelig anbefale denne restauranten.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 966malinp
Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Så sykt god mat, så sykt MYE mat ❤️ Du må lete litt før du finner Habibi, men det er verdt det. Beste palestinske matn i Oslo, og en opplevelse i seg selv. Tusen takk, vi kommer tilbake 🥰

Dato for besøk: juli 2022
Takk, anettemaris
Anmeldt 19. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk gode smaker, vi slukte hver rett. (Meze med grillet kjøtt til 399). Dessverre var det altfor lite mat, og nesten ikke nok mat i hver skål til at alle fikk smake hver rett. Vi var 4 som delte, og man skulle tro det var mat til 2-3 personer, med unntak av det grillede kjøttet der man fikk hver sin bit.

Ved forrige besøk her var det rikelig med mat, og flere retter med grønnsaker, denne gangen mest sauser/dipper.

Håper neste besøk blir bedre og med mer mat. For smakene var fantastiske.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, ninab748
Anmeldt 16. mai 2022 via mobile enheter

Vi bestilte mezah for to. Maten var veldig god, men det var latterlig lite mat. Selv til kun én person ville dette vært lite. I de 7-8 små skålene lå det fire biter av hver rett. I skålen med potet var det altså fire (4) små båter. I en annen skål var fire små biter aubergin. En skål hadde fire halve chilli, og en annen var fylt med ris. Skålene med hummus og de andre «puréene» hadde en mengde på knapt 3-4 spiseskjeer hver. I tillegg fikk hver av oss et lite pitabrød. Dette var altså for to personer! Mengden lignet absolutt ikke på bildet på nettsiden deres. Etter å ha betalt 279 kr pr person for dette, følte vi oss direkte svindlet.

Dato for besøk: mai 2022
4  Takk, Aage-Hfest

Reisende som så på Habibi Restaurant, så også på

Har du vært i Habibi Restaurant? Del dine erfaringer!