Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Brun pub”
Anmeldelse av Perrongen

Perrongen
Vurdert som nr. 706 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018

Hyggelig brun pub for voksne mennesker. Hyggelig betjening og veldig god atmosfære. Lett stemning og besøket frister til gjentagelse

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, tmhagen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 13 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2017

Ikke mange brune steder igjen i hovedstaden, men Perrongen v/ Majorstuen T-bane stasjon er standhaftig, og holder på sitt konsept- og stamgjester. I et lite utspring i bygget, holder de koken på kjøkken, servering- og glade kunder inne- som ute. Her får man god enkel Husmannskost, store rekesmørbrød og ølglass, og annet mix etter smak- og behag. Skal man følge med på TV-fotballen, er dette stedet. Ikke spiseplikt, samt ekstra hyggelig personale! Anbefales! d:o)

Dato for besøk: august 2017
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

En del tørste mennesker her, men Perrongen har veldig hyggelig betjening som passer på alle. Fotball på tv! Du kan også sitte ute på fine dager.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, HelgeGr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2016

Et strålende sted for de som er glad i fotball og øl. Rekesmørbrød har de også :-) Lave skuldre og veldig hyggelig betjening

Dato for besøk: oktober 2016
1  Takk, Marit R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2016

Perrongen er stedet hvor man kan ta en uformell matbit og noe godt i glasset. Innehavere og betjening gir deg hyggelig service med gode, billige matretter som kommer raskt på bordet. For de som liker seg i uformelle omgivelser anbefales Perrongen på det sterkeste. Og så veldig sentralt "a gitt".

Dato for besøk: juni 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Hallvard L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Perrongen, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Perrongen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din