“Middels matopplevelse. ”

Kjøkken: Steakhouse, Grill
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 24. august 2022 via mobile enheter

Helt ok matopplevelse. Carpacchio til forrett som ikke var det helt store, mye olje og lite smak. Til hovedrett valgte to av oss fylt kylling, med fløtepoteter. Potene måtte vi dele, vi trodde vi fikk hver vår. Soppsausen var høydepunktet i måltidet. Noen av de andre bestilte pasta med biff, og de var ikke fornøyd. Lokalet var MYE mindre enn det ser ut på hjemmesiden, så det var skuffende når vi kom og forventet en stor og flott biffrestaurant. Kjekk betjening, men noe tregt da vi måtte gi beskjed selv om at vi var klare til p bestille.

Dato for besøk: august 2022
Takk, AdrianaL437

Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Bra biffrestaurant med fin beliggenhet ved Rådhuset. Maten kommer innen rimelig tid og er velsmakende. Ikke altfor fancy, men smakskombinasjonene er gode. Greit utvalg av drikke. Betjeningen er svært hyggelig og serviceinnstilt. Basert på mer enn ett besøk.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, h_konb380
Anmeldt 4. juni 2022

Skulle på bytur med min kjære og kom over hjemmesiden til denne restauranten! Så ut som en koselig plass å ha date på og menyen var lovende. Kom fram og lokalet var mye mindre enn forventet, og vi følte vi kom på en kinarestaurant som prøvde å være kontinental. Noe som ble forsterket av to asiatiske damer som titt og ofte snaket høylytt med hverandre på et asiatisk språk! Maten var ikke stygg, men «peppersausen» så ut som ketchup som var smurt utover fatet. Grønnsakene - gulrot og brokkoli - var overbehandlet og bløt, smakte som det kon fra frysedisken og var blitt overkokt. Så det som skulle være en romantisk middag på en fin restaurant føltes mere som en tur på gatekjøkken. Så følte meg lurt av hjemmesiden!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, AnnLangnes
Anmeldt 4. mai 2022 via mobile enheter

Her får du mange forskjellige smaker på en tallerken. Kyllingen var saftig og god.
Vil si det er stive priser, så forventningene er høye.
Her måtte man dele på potetene mellom to-tre stykker. Samme med sausen. Forventer min egen porsjon når jeg bestiller en rett. Dette trakk ned. Biffen som skulle vært medium var enten gjennomstekt eller nesten rå. Ble sendt tilbake.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, pialU1327LZ
Anmeldt 5. april 2022

Vi var 3 personer, jeg (har matutfordringer) spiste "kun" en forrett. Pannestekt scampi med mango, ruccola, tomat. Maten var jo et kunstverk i seg selv, og en eksplosjon av farger og smak. Det er noe av den beste scampi jeg har smakt. Spisefølget valgte Entrecote med potetbåter med timian og fløtegratinerte poteter, bernaise-sausen var så god at man kunne drikke den fra kopp og det hadde vært mulig :)
Servitøren var utrolig vennlig, og var hele tiden i nærheten uten å være påtrengende.
Til dessert hadde vi sjokoladefondant som var helt perfekt, varm sjokolade rant ut over tallerkenen og blandet seg med vaniljeisen. Reisefølget satt bare og nikket og var veldig fornøyde. Selv hadde jeg dessvertvin og kake fra Scicilia. Ved første bit var jeg litt skeptisk fordi den var ganske hard, men så fort man fikk tykket litt kom deilige smaker frem som blandet seg perfekt med vinen. Vi var der en stille mandags ettermiddag og maten og alt ble servert veldig raskt. Alt var helt nydelig. Tusen takk for et herlig måltid!

Dato for besøk: april 2022
Takk, I8264WPritah

Reisende som så på Borggarden Biffrestaurant, så også på

Har du vært i Borggarden Biffrestaurant? Del dine erfaringer!