Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig kaffe og hummuswrap”

Stockfleths Prinsens Gate
Vurdert som nr. 13 av 75 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 1 - USD 11
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Uteservering
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 4. november 2018

Dersom du ønsker god kaffe, og en kjempe god hummus-wrap, er dette stedet for deg. God service fra hyggelig ansatte, var dette en fin start på morgenen. Det var stort og flott lokale med god belysning og fin utsikt over en travel gate midt i Oslo.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Natron2511
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (147)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 147 anmeldelser

Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Er personlig avhengig av en god islatte med havremelk, og den beste får jeg på Stockfleths. Har prøvd utallige steder i Oslo og denne kjeden leverer uansett hvilken jeg går på. Drikker den med litt vanilje og da er den perfekt! Eneste minus om det skulle vært et, er at jeg opplever noen ganger litt mye is. Da er det tomt på to slurk - og det er kjipt. Ellers anbefaler jeg dette av hele mitt hjerte!

Dessuten elsker jeg at dere har så mange veganske og vegetariske alternativ :) Pluss til dere!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, goodfoodie00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Denne kaffebaren i Kvadraturen byr på kjempegod kaffe, som tilberedes av hyggelig betjening. Fint å kunne sitte langs vindusrekkene og se ut, eller gå ned i kjelleren og lese avisen. Eneste negative er at de ofte blir utsolgt for gjærbakst, og derfor blir det ofte kun kaffe på meg. Savner kanelsnurren.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. april 2017

Veldig god espresse, gjrne dobbel :-) Også godt bestemorsbrød med brunost og landbrø med laksemosse. Fint sted fro en rask lunch, enten alene eller med en forretningsforbindelse. Fint å sitte på barkrakker langs gaten og se ut på livet.

Dato for besøk: april 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, IngeMauseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mars 2017 via mobile enheter

Stedet er tilsynelatende hyggelig, men servicen er middelmådig og kaffen dyr i forhold til kvalitet. Svært varierende hva de ansatte kan om det de selger, og alt for ofte er de utsolgt for varer det burde være enkelt å ha på plass. Det er også på høy tid med både støvtørk og rundvask av lokalet.

Dato for besøk: mars 2017
2  Takk, the01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Svar fra ledelsen:Besvart 15. mars 2017

Hei. Takk for omtalen. Det er beklagelig at du finner servicen middelmådig og at det er dyrt. Vi tar vask og oppfriskning av lokalet til etterretning og kommer til å gjøre noe med det. Men, hvilke varer er det du savner?

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stockfleths Prinsens Gate, så også på

 

Har du vært i Stockfleths Prinsens Gate? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.