Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og stemning”
Anmeldelse av Brasserie France

Brasserie France
Vurdert som nr. 44 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 27 - USD 36
Kjøkken: Europeisk, Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Vår historie startet i 1979 med D'Artagnan og A touch of France. Vårt brasserie bygger på tradisjoner helt tilbake til 1800-tallet i Frankrike.
Anmeldt 27. januar 2019

Her føler du deg velkommen. Nydelig mat og vi har en følelse å være i Frankrike. Det er et hyggelig personale som gir god service.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, hel1bs1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (795)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6670 av 795 anmeldelser

Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Vi ankom restauranten litt tidligere enn bestilt, og ble godt tatt i mot og vist til vårt bord.
Meny, beskrevet på norsk, fransk og engelsk.
God anbefaling på vin!
Nydelig mat, spennende smaker og pent presentert.. nam...!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 101hanneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019

Spiste her med kjæresten i anledning hans bursdag. Vi valgte oss en 3-retters meny hver, og maten er virkelig i topp klasse. Jeg spiste en vegetar meny, og han en forrett med kreps, og hovedrett av oksefilet. Begge var enige om at dette er noe av det beste vi har spist! Dessertvognen må jeg også si var en hit, masse godt å velge i. Alle de ansatte vi møtte på var veldig hyggelige og ikke minst profesjonelle. Maten kom raskt, og atmosfæren var veldig hyggelige. Ingenting å klage på her. Kommer definitivt tilbake på et senere tidspunkt!

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Lillanng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Noe særlig mer fransk får du det ikke i Oslo om du ikke skal plukke sneglene selv. Fransk meny fra topp til bunn selv om mye av råvarene er kortreiste på godt og vondt. Men maten var fransk og god. Har dom regel aldri å spise ku utenfor amerikas. Men tok sjansen på en tradisjonell entrecôte med noe så kjedelig som bernaisesaus til. Angret litt på det, men ikke på grunn av kvaliteten - bare så kjedelig rett. Sneglene og blåskjellene upåklagelige. Fransk er sjelden feil, heller ikke her :-).

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2018

Dette er en fransk restaurant av høy klasse - mye bedre enn det en finner mange steder i sitt moderland. Dusinet med snegler hadde en rik og frisk smak, noe av det beste jeg har smakt. Til hovedrett hadde vi andebryst, morsomt at den kommer fra norsk gård (Holte) og den smakte UTMERKET. Mør og saftig, fyldig saus og spennende potetrett. Jeg kunne nok tenkt meg mer grønnsaker, men slik skal det vel være. En kommer ikke unna den gode dessertvogna (som dessverre ikke kommer opp i andre etasje), men en får et godt utvalg brakt opp i etasjene - med påfyll. Utmerket service, alle kelnere er nok ikke franske så de få franske ordene de kan blir litt tomme. Men hyggelig og akkurat passe tilstedeværende service.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Hans-Olav J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie France, så også på

 

Har du vært i Brasserie France? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din