“Fransk lunsj ”

Kjøkken: Europeisk, Fransk
God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Vår historie startet i 1979 med D'Artagnan og A touch of France. Vårt brasserie bygger på tradisjoner helt tilbake til 1800-tallet i Frankrike.
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Hyggelig sted med imøtekommende og serviceinnstilt betjening. Her serveres det gode franske lunsjretter som biff tartar, croque monsieur, løksuppe og entrecôte. Kan anbefales.

2  Takk, veronsc

Anmeldt 5. juni 2019

Dette er en vinner hva angår mat, service og stemning - de leverer alltid mat av topp klasse. Gode klassikere, men også nyskapende retter som innfrir forventningene hver gang.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, morten-kokk_
Anmeldt 2. juni 2019

Reservert bord ventet ved ankomst. Veldig trivelig bord og mottagelse. Vi valgte forskjellige retter både på forrett og hovedrett. Alle valg falt i smak. En deilig fransk Cotes Rhones vin toppet måltidet som ble avsluttet med kaffe og calvados. Veldig hyggelig og god service under hele måltidet. Vi er superfornøyd med besøket. Restauranten anbefales og vi kommer tilbake.

3  Takk, 598einarw
Anmeldt 1. juni 2019 via mobile enheter

Kanskje en litt flåsete innledning, men den er meget positivt ment. Er ikke så godt kjent med det rene franske kjøkken, men dette besøket la grunnlag for å bli mye bedre kjent. Spiste en treretters hvor jeg åpnet med asparges med varmrøkt kveite. Perfekt, men personlig skulle jeg ønske med mere kveite og mindre asparges, da aspargesen var mere mettende enn ønskelig.
Hovedretten for min del var smørtunge med tilbehør som etter min smak var perfekt. Saftig,smaksrik og avstemt.
Vi fikk besøk av dessertvognen som bare må oppleves. Bare det å kunne komponere din egen dessert med (rå)varer og ferdigprodukt man sannsynligvis ikke finner på egen kjøkkenbenk, var perfekt når man bare kunne peke, og så lå det på tallerkenen.....
Od til slutt MÅ jeg nevne kelnerne og de andre på huset som vi hadde kontakt med; Fantastisk!!!

2  Takk, SteinIvarP
Anmeldt 1. juni 2019 via mobile enheter

Midt i Oslo sentrum finner du Brasseri France.
Fantastisk sted med spennende variert mat! Og drikke.
Dessert vogna må oppleves da den ikke kan beskrives 🤗
Enjoy 😁
Servicen er topp.
Kan absolutt anbefales!

2  Takk, gr0m1

Reisende som så på Brasserie France, så også på

Har du vært i Brasserie France? Del dine erfaringer!