Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag i Paris :)”
Anmeldelse av Brasserie France

Brasserie France
Vurdert som nr. 40 av 1 840 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 27 - USD 36
Kjøkken: Europeisk, Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservater
Beskrivelse: Vår historie startet i 1979 med D'Artagnan og A touch of France. Vårt brasserie bygger på tradisjoner helt tilbake til 1800-tallet i Frankrike.
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Oslos desidert beste Franske restaurant. De leverer hver gang samme fantastiske kvaliteten på både mat og service.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Toivo M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (759)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 759 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2019

Usedvanlig hyggelig spisested i hjertet av Oslo. Var der med venner fra USA i fjor. Vil du ha en smak av Paris i Oslo, så gå dit. Hyggelig betjening og god mat.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, EgilS26
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2019

Var ikke topp denne gangen. Måtte be tre ganger etter vann. Tok 45 minutter fra forrett til hovedrett ble servert. Forskjellige servitører. Maten var god den, som den pleier; løksuppe, escargot, havabbor m.m., men det sviktet litt både her og der dessverre. Servicen og oppfølgingen var ikke bra. Vet ikke riktig hva det skyldtes, men det må bli bedre. For å opprettholde det gode navn og rykte, og populariteten, må det en liten skjerpings til. Likevel, vi kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tom Nickelsen G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2019 via mobile enheter

Hyggelig fransk atmosfære. Her er det nesten som å være i Paris. Betjeningen er oppmerksom og har en flott tilnærming til gjestene. Maten smaker godt og menyen har noe for alle. Anbefaler dessertvognen til slutt. Her kan du spise så mye du vil.

Dato for besøk: august 2019
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Forretningsmiddag.
Menyen er bra variert for å være en slik restaurant. Sjømat og kjøttretter (storfe/fugl) i skjønn forening. Her kan alle med sans for god mat finne både forrett, hovedrett og dessert. Men dette er ikke en restaurant hvor man skal forvente svære porsjoner. Allikevel, nok til å bli god og mett. Smakene står i fokus, og alt var svært velkomponert! Selv gikk jeg for kalvelever som definitivt sto til ståkarakter!
Betjeningen er hyggelig, effektiv og fremstår som kunnskapsrik og erfaren. De kom med vinforslag til maten som var svært vellykket, og «sydde sammen» løsninger som som passet alle i selskapet med hensyn til rettene.
Anbefales, og jeg returnerer med fruen...
Heia Nakholmen.

Dato for besøk: august 2019
Takk, iHarnisk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie France, så også på

 

Har du vært i Brasserie France? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din