Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig atmosfære🇲🇫”
Anmeldelse av Brasserie France

Brasserie France
Vurdert som nr. 46 av 1 594 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 27 - USD 36
Kjøkken: Europeisk, Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Vår historie startet i 1979 med D'Artagnan og A touch of France. Vårt brasserie bygger på tradisjoner helt tilbake til 1800-tallet i Frankrike.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Ute å vandret på kveldstid, kom over denne plassen, tenkte vi skulle ta en drink her. Fint lite sted (vi satt kun ute..) med noen bort under tak og noen bort på gateplan. Fransk sted, bra vin kart, bra utvalg i matretter og ganske gunstig pris.
Trivelig å sitte her Hyggelig betjening.
Kommer gjerne hit igjen

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 859j_rgene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (796)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 796 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020

Var der med kone og datter på 11. Spiste piggvar. Nydelig mat, men faktisk litt liten porsjon. Det har jeg ikke opplevd på Brasserie France tidligere, og vi har vært der en del ganger. Servicen var helt super, som alltid.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, scheihansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig fransk brasserie med god mat og servitørene er profesjonelle og effektive. Dette er som å være i Paris. Anbefales. Pga av Korona er dessertvognen byttet ut med desserttsllerken.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020

Herlig å være tilbake hos BF! Mat og vin smakte som vanlig utmerket. Deilig å oppleve luktene, lydene og føle at det (nesten) var som før.... Dette trengte vi i disse tider, så tusen takk!

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bente B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Stedet har en fantastisk atmosfære med hyggelig og god service. Dagens to-retter var nydelig, spisefølget spiste krabbesalat og snegler, alt var perfekt. Her er det som regel fullt, så det lønner seg å bestille på forhånd.

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, Brattli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie France, så også på

 

Har du vært i Brasserie France? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din