“Dessertvognen er tilbake!”

Kjøkken: Europeisk, Fransk
God for: Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Vår historie startet i 1979 med D'Artagnan og A touch of France. Vårt brasserie bygger på tradisjoner helt tilbake til 1800-tallet i Frankrike.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Herlig sted med fransk atmosfære, god service og ypperlig mat på Egertorget i Oslo. Anbefaler bouillabaisse og selve «højdaren»: husets dessertvogn (som har vært koronapermittert).

2  Takk, magnen2018

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Sommeravslutningsmiddag med kollegaer fungerte aldeles utmerket her. Vi fikk servert en fantastisk Bouallabaisse, som i følge kollegaen som er mer eller mindre stamgjest var tilpasset noe av i måten den ble servert på av smittevernhensyn. Utmerket, mat og service samt god stemning. Anbefales👍🏻

1  Takk, Sidbra
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Ute å vandret på kveldstid, kom over denne plassen, tenkte vi skulle ta en drink her. Fint lite sted (vi satt kun ute..) med noen bort under tak og noen bort på gateplan. Fransk sted, bra vin kart, bra utvalg i matretter og ganske gunstig pris.
Trivelig å sitte her😊 Hyggelig betjening.
Kommer gjerne hit igjen 🇲🇫

2  Takk, 859j_rgene
Anmeldt 8. juli 2020

Var der med kone og datter på 11. Spiste piggvar. Nydelig mat, men faktisk litt liten porsjon. Det har jeg ikke opplevd på Brasserie France tidligere, og vi har vært der en del ganger. Servicen var helt super, som alltid.

1  Takk, scheihansen
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig fransk brasserie med god mat og servitørene er profesjonelle og effektive. Dette er som å være i Paris. Anbefales. Pga av Korona er dessertvognen byttet ut med desserttsllerken.

Takk, VacationOslo

Reisende som så på Brasserie France, så også på

Har du vært i Brasserie France? Del dine erfaringer!