Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk å være tilbake igjen”
Anmeldelse av Brasserie France

Brasserie France
Vurdert som nr. 44 av 1 539 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 27 - USD 36
Kjøkken: Europeisk, Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Vår historie startet i 1979 med D'Artagnan og A touch of France. Vårt brasserie bygger på tradisjoner helt tilbake til 1800-tallet i Frankrike.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Ypperlig god service, fantastisk mat og god atmosfære. Jeg og min familie drar alltid tilbake hit når vi samles i Oslo.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 624karolineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (799)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 799 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Herlig sted med fransk atmosfære, god service og ypperlig mat på Egertorget i Oslo. Anbefaler bouillabaisse og selve «højdaren»: husets dessertvogn (som har vært koronapermittert).

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Sommeravslutningsmiddag med kollegaer fungerte aldeles utmerket her. Vi fikk servert en fantastisk Bouallabaisse, som i følge kollegaen som er mer eller mindre stamgjest var tilpasset noe av i måten den ble servert på av smittevernhensyn. Utmerket, mat og service samt god stemning. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Sidbra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Ute å vandret på kveldstid, kom over denne plassen, tenkte vi skulle ta en drink her. Fint lite sted (vi satt kun ute..) med noen bort under tak og noen bort på gateplan. Fransk sted, bra vin kart, bra utvalg i matretter og ganske gunstig pris.
Trivelig å sitte her Hyggelig betjening.
Kommer gjerne hit igjen

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 859j_rgene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Var der med kone og datter på 11. Spiste piggvar. Nydelig mat, men faktisk litt liten porsjon. Det har jeg ikke opplevd på Brasserie France tidligere, og vi har vært der en del ganger. Servicen var helt super, som alltid.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, scheihansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie France, så også på

 

Har du vært i Brasserie France? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din