“Uformelt og deilige smaker!”
Anmeldelse av Brasserie France

Brasserie France
Kjøkken: Europeisk, Fransk
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Vår historie startet i 1979 med D'Artagnan og A touch of France. Vårt brasserie bygger på tradisjoner helt tilbake til 1800-tallet i Frankrike.
Anmeldt 5. mars 2024

Lett tilbaketrukket fra Egertorget ligger dette nesten litt anonyme herlige franske brasseriet. Atmosfæren er et brasserie verdig; uformell, lun og lett hektisk. Vi var der til lunsj og valgte dagens lunsjmeny, tre retter. (Relativt store porsjoner, det hadde holdt med to.) Smakene var nydelige og elegante, og rettene godt avpasset til hverandre. Servicenivået er høyt. Stedet anbefales like mye til par, vennetreff som til forretningslunsj/middag. Her føler du deg uansett velkommen.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, zitaraz

Anmeldt 21. januar 2024 via mobile enheter

Brasserie France skuffer aldri. Service 10 av 10. Maten 10 av 10. Atmosfære 10 av 10. Jeg er ikke redd for å anbefale dette stedet.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Odd Gunnar N
Anmeldt 20. januar 2024

Jeg vil på det sterkeste anbefale middag på Brasserie France. Jeg gjennomførte disputasmiddagen min der i desember 2023. Vi var 15 stykker og fikk for anledningen et "Chambre Séparée" i fjerde etasje. Et eget rom gav en fin ramme rundt middagen totalt sett, og det gjorde at vi ikke forstyrret andre/ ble ikke forstyrret av andre når talene ble holdt. Middagen jeg hadde valgt og vinen jeg fikk anbefalt av hovmesteren var utsøkt. Servitrisen som fulgte oss hele kvelden var utrolig hyggelig og på tilbudssiden på en fin måte. En av gjestene hadde med seg en baby, og betjeningen var hjelpsomme med plassering av vognen slik at babyen kunne sove i fred.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Rannveig V
Anmeldt 25. september 2023 via mobile enheter

Fra utsiden virker ikke dette som det mest sjarmerende stedet, men vent til du kommer innendørs.

Her får du smaken av Frankrike, både mat- og utseendemessig. Alt fra snegler til croissanter. God mat og hyggelige kelnere. Litt ventetid, men alt i alt meg fornøyd med dette besøket ☺️👍

Dato for besøk: september 2023
Takk, Fexplode
Anmeldt 8. august 2023 via mobile enheter

Koselig fransk stemning. Trivelige kelnere og god mat. Det var to av åtte som fikk mat med veldig mye trevler i seg, noe som var veldig ubehagelig, spesielt til den prisen. Samtidig var resten av maten utsøkt. Forrettene var gode, og den legendariske dessertvognen tok helt av og ble helgens høydepunkt for mange i vennegruppen. Vinutvelgelsen var strålende.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, ImperialSteel

Reisende som så på Brasserie France, så også på

Har du vært i Brasserie France? Del dine erfaringer!