“Ikke god, ikke dårlig ”

Big Horn Steakhouse Møllergata
Vurdert som nr. 1 346 av 2 119 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Grill, Steakhouse, Grill
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Vår Big Horn Steakhouse i Møllergata (Oslo) ble etablert i 1985 og er kjedens første restaurant. Interiøret er autentisk i klassisk Big Horn-stil med mørkt treverk, gamle redskaper og bilder fra «det ville vesten». Belysning fra gammeldagse oljelamper gir en lun og rustikk atmosfære. Restauranten har en sentral beliggenhet i det populære området ved Torggata, og har opptil 84 sitteplasser.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Du vet hva du får på Big Horn, er som å kjøpe en ferdigpizza. Du blir mett men husker ikke måltidet. Biffene er greie, tilbehøret smaker ikke mye men smaker heller ikke vond. Du har store muligheter til å tilpasse alt. Fyller ut menykort og får maten ganske kjapt. Servicen er også grei. Et sted midt på treet. Men du vet hva du får.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, tork461

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Bestilte 37 - share a meal. Masssssse mat, gode sauser og tilbehør. Big horn potatoes. Smakte fortreffelif. Anbefales :)

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, TorC_12
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Bestilte entrecôte, medium rare. Fikk en blodig biff så jeg spurte om å få en som var riktig stekt. Men når jeg fikk tilbake retten hadde dere bare stekt den samme biffen en ekstra gang. Biffen er nå tørr siden dere har klart å ødelegge den helt ved å steke den gang til. Gratinerte broccolien hadde ingen gyllen ost og smakte bare kokt, hvitløkbrødene hadde ingen stekekorpe og smøret hadde ikke engang blitt smeltet. Skuffa opplevelse å måtte betale for noe jeg kunne gjort hjemme selv. På en dårlig dag. Jeg kommer ikke til å spise opp engang. Siste gang jeg kommer hit.

Takk, Fredrik B
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på 5 som bestilte biff. Biffen var bra, men bortsett fra det var alt feil. Tilbehøret var hermetisk, smakløst og altfor dyrt. På tallerkenen fikk vi maiskorn rett fra boks- for noen år siden fikk man en grillet maiskolbe. Bernaisen virket og til å være fra pose og smakte altfor mye smør.

Servicen svarte heller ikke til prisnivået.

Prisene er skyhøye mens kvaliteten har gått kraftig ned. Det er tydelig at eierne bak Big Horn ønsker å tjene mer på billige løsninger mens prisene er det samme.
Det er en skam!

Styr unna og velg en annen restaurant!

Takk, hlj12018
Anmeldt 16. september 2018

Fredag sen-ettermiddag er kanskje ikke den beste tiden å dukke opp på en restaurant i sentrum, uten å ha reservert bord.
Stappa full restaurant, god stemning, blide mennesker.
Vi fikk raskt bord, vennlig servitør.
Bestilte samme forrett, ulik hovedrett - uproblematisk, siden alle fyller ut sin egen lapp, med bordnummer, navn, forrett, hovedrett, sideretter etc etc etc.
Burde fått tilbud om drikke MYE tidligere, og selv om det sto at det var hvitvin på glass fra 4 beskrevne land, stemte ikke dette.
Fordi det tok SÅ lang tid, bestilte jeg likegodt dobbelt opp med drikke, så jeg ikke skulle forbli tørst.
Vel, lessken var god og kald, men fikk likevel ikke dobbelt opp, som bestilt.
Satt tørst og ventet, og måtte purre flere ganger på drikken.
Og tiden gikk... Hvor er maten? Nå er det IKKE mye mennesker her lenger?
Så kom da maten, hovedretten. Men... hvor er de deilige rekene vi venter på? Forretten? Nei, det hadde de glemt.
Hva? De lappene man skriver på, hadde tydelig tallet 5 på forrett på begge!
OM DET var greit at vi ikke fikk forrett? Spurte servitøren.
NEI, det var jo de deilige rekene vi satt og gledet oss til.
Joda, 1,5 time for å vente på "fast-food" som dette konseptet tross alt later som om det er, skal jo være kjapt, godt og forutsigbart, se det er en smule for lenge, ALT for lang ventetid.
Vi ble da lovet gratis forrett og dessert, noe vi hverken ønsket eller hadde tid til.
Men så:
MATEN var en entydig glede, akkurat som som skal være. Vidunderlige reker med hvitløk og chilli, og søtpoteter som valg til entrecôte, var et valg jeg skal gjøre igjen.
Bestilte (naturligvis) mer lessk, og nå kom bestillingen på sekundet. Bra.
Regningen var en fornøyelse, da vertskapet hadde redusert denne til en behagelig sum.
Så i og med at vi hadde god tid, var i godt humør, maten var rett og slett strålende, så blir dette karakter 4.
Takk for oss.

1  Takk, ArneBob

Reisende som så på Big Horn Steakhouse Møllergata, så også på

Har du vært i Big Horn Steakhouse Møllergata? Del dine erfaringer!