Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god pizza”

Villa Paradiso Grünerløkka
Vurdert som nr. 147 av 1 594 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 0 - USD 37
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Familier med barn, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Hver krik og krok i italia har sin egen lidenskapelige variant av pizza. Vi har valgt å gjøre som i Napoli, der det hele startet. Hos oss kan du nyte mat og drikke i autentiske omgivelser og atmosfære. Benvenuto!
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Jeg bestilte en Ai Formaggi, og den var kjempegod. Mengden gorgonzola var bra porsjonert ut, og dermed ikke fullstendig overveldende. Kan anbefales. Hyggelige ansatte.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 35matildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (868)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 868 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god klassisk italiensk pizza. Kjempebra service også! Byens beste pizza i snart 10 år!
Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, godpizza
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Jeg forstår hvorfor det er en veldig populær restaurant. Tjenesten her er veldig fin. pizza er veldig godt laget. Jeg synes prisen er rimelig. Når jeg kommer hit føler jeg meg som en italiensk.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 512andersenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble tatt godt imot av en veldig hyggelig servitør. Mat og drikke kom raskt og smakte veldig godt. Jeg fikk først feil pizza, og da jeg sa ifra om det, ble det taklet på best mulig måte. Tre minutter senere satt jeg med riktig pizza, veldig proft!
Anbefaler virkelig pizzaen med ansjos og burrata :-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Rikke12345678
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020

Hyggelig og hektisk sted med god atmosfære. Serviceinnstilt personale. Nydelig, lett foccatcia med perfekt aioli. Vi spiste pizza (Parma) smakte veldig godt. Vegetarpizza var ikke helt topp dessverre. Pannacotta smakte godt med is og pasjonsfrukt- saus. Ps nydelig alkoholfri ferskendrikk. Lurt å bestille bord!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, solveigaroed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villa Paradiso Grünerløkka, så også på

 

Har du vært i Villa Paradiso Grünerløkka? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din