“Noe bra, noe dårlig”

Villa Paradiso Grunerlokka
Vurdert som nr. 142 av 2 110 Restauranter i Oslo
God for: Spesielle anledninger, Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Hver krik og krok i italia har sin egen lidenskapelige variant av pizza. Vi har valgt å gjøre som i Napoli, der det hele startet. Hos oss kan du nyte mat og drikke i autentiske omgivelser og atmosfære. Benvenuto!
Anmeldt 23. september 2023 via mobile enheter

+ god mat
+ hyggelig atmosfære
+ hyggelig bartender

- tok lang tid før servitør kom med meny og tok i mot bestilling. Satt i rundt 15 minutter å ventet på å få meny til dessert etter hovedrett. Fikk dette først når bartender innså at vi satt og ventet.
- sto i menyen at de hadde en god anbefaling for drikke til retten jeg skulle ha. Da jeg spurte fikk vi et svar hvor servitør virket uvitende om dette.
- hovedrett kom før vi var ferdig med forrett og fikk heller ikke mulighet til å bestille drikke til maten før den kom.

Et hyggelig besøk, men dessverre noen ting som trekker ned.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Minaloekken
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso Grunerlokka, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2023

Ciao,

Så fint du tar deg tid til å skrive til oss og gi oss denne konstruktive tilbakemeldingen. Grazie mille!

Anmeldt 10. september 2023

Dårligste matopplevelsen på lenge- pizzaene vi mottok da vi bestille var mindre enn barnepizzaer. Siste gang vi bestiller her.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Håkon K
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso Grunerlokka, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2023

Ciao!

Så fint at du tar deg tid til å skrive til oss. Vi setter stor pris på all feedback, og takker deg for din tilbakemelding.

Anmeldt 18. juli 2023

Bestillte pizza gjennom foodora. Rå pizzabunn, alt for mye pizzasaus, for mye topping for min smak (men forstår at noen kanskje liker det), og jeg fikk med en hel hvitløksfedd som ikke var en del av bestillingen. Rett og slett dårlig og skuffende! Sitter igjen sulten.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Marte T
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso Grunerlokka, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2023

Ciao, Marte!

Så fint at du tar deg tid til å skrive til oss. Så leit å høre at du har hatt en kjedelig opplevelse. Slik ønsker vi det selvsagt ikke at skal være. Vi setter stor pris på all feedback, og takker deg for din tilbakemelding.

Anmeldt 14. juli 2023 via mobile enheter

Datenight i Oslo - der vi skulle kose oss med pizza!

Vi har spist på dette stedet tidligere og har vært veldig fornøyd, men denne gangen skuffet maten og service.

Bestilte Parma pizza med burrata og cherrytomater. Pizzaene kom men til den store fortvilelsen så var det 2 usle skiver med Parma og 13 stk cherrytomater.
Spurte servitøren om det var pizza med cherrytomater eller Parma - og servitøren sto med store øyne når han så hvor mange tomater det var stappet på den pizzaen.

Fikk så vidt en beklagelse - og thats it. Ikke spørsmål om jeg ville ha noe annet, eller avslag på prisen.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Jane Kristin H
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso Grunerlokka, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2023

Ciao, Jane Kristin!

Så fint at du tar deg tid til å skrive til oss. Så leit å høre at dere har hatt en kjedelig opplevelse. Slik ønsker vi det selvsagt ikke at skal være. Vi setter stor pris på all feedback, og takker deg for din tilbakemelding. Vi tar dette videre internt for å unngå gjentagelser. Håper dere vil gi oss en ny sjanse i fremtiden.

Anmeldt 1. juni 2023 via mobile enheter

Alt var skuffende. Dette stedet var bra for noen år siden. De glemte bestillingen. Pizzaen var soggy. Prisen var dyr. Virker som om det er ufaglærte som driver stedet nå.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Freedom53042647218
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso Grunerlokka, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2023

Ciao!

Takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre at dere har hatt en kjedelig opplevelse. Slik ønsker vi det selvsagt ikke at skal være. Vi setter stor pris på all feedback, og takker deg for din tilbakemelding.

Reisende som så på Villa Paradiso Grunerlokka, så også på

Har du vært i Villa Paradiso Grunerlokka? Del dine erfaringer!