Veldig god mat, flott lokalet og sist men ikke minst utrolig god service! Anbefales på det sterkeste.
31–35 av 249 anmeldelser
Veldig god mat, koselig sted og god service. Var her med venner som liker flere forskjellige styrker på maten sin, passet for alle 🙂
Vi har vært her ved flere annledninger. Både som par, med venner og med familie. Servicen er alltid topp. Og det samme er maten. Min mann som er vegeterianer har mye å velge mellom. Vi elsker også interiøret! Av alle restauranter i Oslo (som vi har besøkt), så er denne den mest romantiske av dem alle. Skikkelig koselig stemning. Anbefales på det varmeste.
Beste indiske i Oslo! Kjempe god mat og service - tydelige og gode smaker og super mørt kjøtt:) Jeg anbefaler å prøve deres Chana Masala (vegetar), Village Spice Nan og deres rett med dåhjort! De tilbyr take away og Foodora også.
Hit kommer jeg definitivt tilbake! Maten var nydelig og smakfull. Anbefaler spesielt desi duck og butter chicken. Veldig fine lokaler med koselig stemning. Servicen var også veldig bra! Veldig hyggelige servitører! Et pluss er at man kan bestille mat hos resturanten gjennom foodora.