Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fortsatt best”
Anmeldelse av Theatercafeen

Theatercafeen
Vurdert som nr. 76 av 1 590 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Med sitt internasjonale kjøkken og sin unike, summende atmosfære er Theatercafeen et av de mest populære spise- og møtestedene i Oslo. En legendarisk Wienercafé med en unik samling av portretter på veggene, og som står oppført på New York Times' liste over de 10 mest berømte kafeene i verden. Bordreservasjon anbefales, både for lunsj og middag.
Anmeldt 13. november 2018

Fantastisk mat og atmosfære som alltid.
Rakfisktartar anbefales på det sterkeste. Dette er den beste tilberedelsen av rakfisk jeg noen gang har smakt.
Pinnekjøttet levde opp til forventningene og er om mulig enda bedre i år.
Multesorbet med kokos krem for å runde av det perfekte måltid.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 910mariusj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (797)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5761 av 797 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Lunsj lørdag i herlig atmosfære. Stedet er nydelig "gammelt" innredet. Hektisk, men blide og flinke servitører. Lunsj er høye smørbrød i alle varianter. God opplevelse.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, elisabethht2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018

Vi var bedt med til et hyggelig måltid etter et vellykket teaterbesøk fredag kveld, men dessverre ble dette en mindre hyggelig opplevelse. Vårt vertskap hadde bestilt bord i god tid, men etter at vi hadde stått å ventet en god stund på hovmesteren ble vi plassert i "kroken" ved inngangsdøren. Godt det ikke var vinter og kuldegrader ute da kom kald trekk hver gang en gjest gikk ut eller inn. Så tok det veldig lang tid før vi fikk bestilt. Forretten kom så ganske fort, men så ble vi visst "glemt" igjen og det gikk vel nær tre kvarter før hovedretten var på bordet. Problemet nå var at vi ikke hadde fått servert rødvin som skulle være til hovedretten. Da vi gjorde servitrisen oppmerksom på det, var problemet at de ikke fant denne vinen. Hun måtte komme tilbake til bordet tre ganger for å spørre om hva vi hadde bestilt! Da vinen endelig kom hadde hun store problemer med å åpne flasken. Maten var da i ferd med å bli ganske kald da vi endelig kunne starte måltidet. Så måtte vi påpeke at det ikke var vann til vinen. Nå ble det litt mer fart i servicen med en ny kelner til assistanse. Så var det dessert, - vi prøvde å bestille flere ting på menyen, men det var visst ikke tilgjengelig. Da var vi i ferd med å gi opp og bestilte kaffe. Skrekk å gru, - vi fikk beskjed om at det kunne vi ikke få da baren var stengt. Løsningen ble at vi lot kjøkkenet bestemme hva vi kunne få. Vi kunne ha akseptert at servicen var mindre god hvis servitrisen hadde hatt et skilt hvor det sto at hun var "under opplæring", men dette ble "stryk" fra oss. Til slutt, - maten var ok.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Karin og Hans J... S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
THEATERCAFEEN, Leder  på Theatercafeen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Kjære Karin og Hans,

Tusen takk for at dere besøkte Theatercaféen og for at dere har tatt dere tid til å sende oss en tilbakemelding!
Selv om denne ikke var av den helt hyggelige sorten er det viktig at vi mottar disse også.

Det som skjedde den dagen dere var her har blitt tatt opp med de involverte, og er ikke i henhold til våre standarder og rutiner.

At dere ikke har blitt fulgt opp og heller ikke fått påfyll med vann og vin synes jeg bare er leit, og slik skal det ikke være. Det virker også som om det har vært dårlig kommunikasjon internt hos oss med tanke på hvordan dere beskriver bestilling av dessert og kaffe.

Dere har, som dere selv påpeker, hatt en helt fersk servitør som er under opplæring. Jeg er helt enig i at vedkommende skulle hatt på seg opplæringsskilt. Det betyr dog ikke at servicen skal være slett.

Beklager at ikke opplevelsen stod til forventingene!


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, vinanbefalingene var strålende, og fantastisk personale, -både hyggelig og profesjonelle!

Dato for besøk: november 2018
Takk, mariannew281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Maten er ikke fantastisk, ikke service heller. Akustikken gjør så man må rope over bordet når man snakker. Men atmosfæren er uslåelig. Theatercaféen er dronningen i byen og vil overleve oss alle. Fantastisk sted.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Theatercafeen, så også på

 

Har du vært i Theatercafeen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din