Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tradisjonsrik restaurant med atmosfære”
Anmeldelse av Theatercafeen

Theatercafeen
Vurdert som nr. 79 av 1 595 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Med sitt internasjonale kjøkken og sin unike, summende atmosfære er Theatercafeen et av de mest populære spise- og møtestedene i Oslo. En legendarisk Wienercafé med en unik samling av portretter på veggene, og som står oppført på New York Times' liste over de 10 mest berømte kafeene i verden. Bordreservasjon anbefales, både for lunsj og middag.
Anmeldt 3. desember 2018

Theatercafeen har nye retter uten den store matopplevelsen. Cafeen legger seg på "nye" retter og mindre utvalg enn tidligere, få smørbrød og sandwhises som du kan få på alle andre restauranter.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, John-Henrik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (804)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5963 av 804 anmeldelser

Anmeldt 23. november 2018

Gårsdagens middag på Theaterkafeen med gode venner. Første runde med lutfisk var tørr og smakløs. Vi påpekte det og fikk to nye runder med bedre konisisens og god smak. Serveringen bar preg av julematfabrikk. Akustikken i lokalet er slik at det er umulig å høre hva andre rundt bordet sier, med mindre du roper høyt. Neste år tar vi lutfisken hjemme.
NB: Servitøren, som bevarte roen pp i alt kaoset, var det store lyspunktet.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjeros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018

Trivelige lokaler midt i Oslo sentrum. Mange vil kalle det en institusjon. Meget bra mat og service. Vi var 4 personer som hadde en utrolig hyggelig lunsj.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Pk2018Pk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018

Fantastisk mat og atmosfære som alltid.
Rakfisktartar anbefales på det sterkeste. Dette er den beste tilberedelsen av rakfisk jeg noen gang har smakt.
Pinnekjøttet levde opp til forventningene og er om mulig enda bedre i år.
Multesorbet med kokos krem for å runde av det perfekte måltid.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 910mariusj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Lunsj lørdag i herlig atmosfære. Stedet er nydelig "gammelt" innredet. Hektisk, men blide og flinke servitører. Lunsj er høye smørbrød i alle varianter. God opplevelse.

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, elisabethht2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Theatercafeen, så også på

 

Har du vært i Theatercafeen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din