Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Afternoon tea på TC en skuffelse”
Anmeldelse av Theatercafeen

Theatercafeen
Vurdert som nr. 79 av 1 504 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Med sitt internasjonale kjøkken og sin unike, summende atmosfære er Theatercafeen et av de mest populære spise- og møtestedene i Oslo. En legendarisk Wienercafé med en unik samling av portretter på veggene, og som står oppført på New York Times' liste over de 10 mest berømte kafeene i verden. Bordreservasjon anbefales, både for lunsj og middag.
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Afternoon tea på TC en skuffelse
Stemningen og atmosfæren er grunnen til at i kommer tilbake gang etter gang. Men Afternoon tea kommer vi ikke til å bestille igjen. En av oss fire opplyste da vi kom at hun muligens hadde cøliaki. Derfor var Afternoon tea noe hun ikke kunne spise. Hun bestilte en Cæsar salat. Vi måtte betale for hennes andel av Afternoon Tea. Da vi andre fikk servert AN tea måtte vi spørre oss: Hadde de mistet lokket på chilien da de lagde rekesmørbrødet? Det var uspiselig. Når det også viste seg at det var løk og chilli på de fleste rettene måtte jeg bestille Cæsar salat isteden. Jeg tåler ikke sterk mat og jeg hadde ikke trodd at det skulle være et problem med AN tea. Etter en stund fikk hun første servert sin salat. Så gikk det en laaaang stund til før jeg fikk servert min. I slike tilfeller bør man tilstrebe at rettene blir servert synkront. (Les salatene) Det var ikke mange i restauranten.
Kakene var gode, spesielt lakris makronene.
Det var første og siste gang vi går hit for Afternoon tea. Mange gode alternativer i Oslo!

Dato for besøk: oktober 2020
4  Takk, HelleSty
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (809)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 809 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Vi har besøkt Theatercafeen flere gang super mat men denne gang fik vi Afternoon Tea dette var en virkelige bra er must hvis man ønsker sig en hyggelige ettermiddag

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, JeppeDahlgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Sjarmerende restaurant, men vi var litt skuffet over maten. Hyggelig kelner, men visste lite om rettene. Vi velger et annet sted neste gang.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, JanXXXX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
THEATERCAFEEN, Eier på Theatercafeen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2020

Hei JanXXXX,
Tusen takk for at dere besøkte Theatercaféen!
Leit å høre at besøket ikke stod til forventningene. Jeg vil gjerne at du sender meg en mail til oyvind@theatercafeen.no med litt mer utfyllende informasjon om hva dere spiste og hvem som serverte, slik at jeg kan ta dette videre.
Hilsen
Øyvind Bruland
Restaurantsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020

Har spist lunsj flere ganger her, til en helt OK opplevelse. Servicen er alltid bra, men har mer å gå på når det kommer til maten. Vi bestilte en smakløs Club Sandwich på hotel Continental (Bar Boman) som gjorde at vi sluttet å spise der. Så glemte vi et øyeblikk Theatercaféen er Continental. De server en så grusom Club Sandwich - som ikke er Club Sandwich, at det har motivert meg til å skrive min første anmeldelse!
Styr unna!

Dato for besøk: februar 2020
    • Service
    • Mat
1  Takk, Arne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
THEATERCAFEEN, Owner på Theatercafeen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2020

Takk for at du tar deg tid til å svare oss – så trist at du ikke likte vår populære Club Sandwich!
Vi serverer Club Sandwich med toast, kylling, tomat, bacon og stekt egg – så det hadde vært veldig spennende å høre fra deg hva en ekte CS er, og hvordan vi kan gjøre den bedre? Ta gjerne kontakt med meg direkte på e-post: Stig.Drageide@hotelcontinental.no
Vi jobber hver dag for å stadig forbedre oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig atmosfære, overraskende god mat, vi var kjempefornøyde. Eneste som trekker ned var en veldig stressende servitør.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, Brattli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
THEATERCAFEEN, Owner på Theatercafeen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2020

Hei Bjarte,
Tusen takk for at dere besøkte Theatercaféen og for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding.
Hyggelig å lese at dere var så fornøyd med maten, men jeg vil gjerne vite litt mer om serviceopplevelsen. Vennligst send meg en epost direkte til oyvind.bruland@theatercaféen.no

Med vennlig hilsen
Øyvind Bruland
Restaurantsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Theatercafeen, så også på

 

Har du vært i Theatercafeen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din